Το εντυπωσιακό ρεκόρ του Ζλάταν! (PHOTO)

Το γκολ του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ήταν το υπ' αριθμόν 50 με την εθνική Σουηδίας, το οποίο τον έχρισε πρώτο σκόρερ στην ιστορία της χώρας. Ωστόσο, με το τέρμα αυτό κατάφερε να "γράψει" ένα απίστευτο ρεκόρ σκοραρίσματος σε κάθε ένα από τα 90 λεπτά του αγώνα!

Το εντυπωσιακό ρεκόρ του Ζλάταν! (PHOTO)

Στο 24ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης της "Friends Arena" με την Εσθονία, ο Σεμπάστιαν Λάρσον έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πήρε καλύτερη θέση από τον Ιγκόρ Μορόζοφ και με τακουνάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Αυτό το γκολ δεν είναι μόνο όμορφο, αλλά και ιστορικό, αφού έχρισε τον Σουηδό επιθετικό πρώτο σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Σουηδίας με 50 γκολ (σε 99 αναμετρήσεις). Φυσικά, το πανηγύρισε κατάλληλα, εμφανίζοντας ένα t-shirt που φορούσε μέσα από τη φανέλα του, η οποία στο πίσω μέρος έγραφε 50+ και στο μπροστινό το μήνυμα "το κάνεις πιθανό".

Ωστόσο, ο Ζλάταν με το τέρμα αυτό "έγραψε" ακόμη ένα εντυπωσιακό ρεκόρ! Πριν την αναμέτρηση με την Εσθονία, είχε σκοράρει στην καριέρα του σε κάθε λεπτό του 90λεπτου και του έμενε μόνο το... 24ο λεπτό!

Ο Σουηδός κατάφερε να σκοράρει στο χρονικό σημείο που ήθελε και έτσι πλέον μπήκε σε μια ειδική κατηγορία παικτών (εκεί βρίσκεται και ο Κριστιάνο Ρονάλντο), που έχουν σκοράρει σε κάθε λεπτό του 90λεπτου.

Το εντυπωσιακό ρεκόρ του Ζλάταν! (PHOTO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK