Το ρεκόρ άνοιξε την όρεξη στον Ζλάταν (VIDEO)

Το βράδυ της Παρασκευής ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έβαλε δύο γκολ στη φιλική αναμέτρηση με την Εσθονία, έφτασε τα 50 με την εθνική Σουηδίας κι έγινε ο πρώτος σκόρερ της. Εντούτοις, ο σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου σε καμία περίπτωση δεν νιώθει κορεσμό.

Το ρεκόρ άνοιξε την όρεξη στον Ζλάταν (VIDEO)

Ο 32χρονος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν κατέρριψε το στοιχειωμένο ρεκόρ του αείμνηστου Σβεν Ρίντελ από τις 16 Μαΐου 1932 κι εμφάνισε ένα t-shirt κατάλληλο για την περίσταση που έγραφε τον αριθμό-ορόσημο (50).

Η ουσία, πάντως, είναι ότι ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δεν προτίθεται να σταματήσει. "Θέλω περισσότερα. Έχω να σκοράρω πολλά γκολ ακόμη. Ήταν υπέροχο το συναίσθημα της αποθέωσης από τον κόσμο. Δέχθηκα πολλά συγχαρητήρια μηνύματα", δήλωσε αρχικά.

Εν συνεχεία προσέθεσε: "Νομίζω ότι θα συνειδητοποιήσω καλύτερα τι πέτυχα όταν αποσυρθώ από τη δράση. Προς το παρόν πρέπει να σκεφτώ την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (σ.σ. η Σουηδία φιλοξενείται από την Αυστρία στην πρεμιέρα)".

Ερωτηθείς, τέλος, για το ρεκόρ σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς απάντησε: "Έχω ακόμα μερικά χρόνια για να το καταρρίψω".

Σημειώνεται ότι ο Φέρεντς Πούσκας είναι ο Ευρωπαίος με τα περισσότερα γκολ σε διεθνές επίπεδο (84), ενώ ο Μίροσλαβ Κλόζε σταμάτησε στα 71.

Διαβάστε ακόμη:

Γκολ με τακουνάκι για το ρεκόρ ο Ζλάταν (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK