Ήττα στο τελευταίο φιλικό για Βέροια

Η Βέροια ηττήθηκε με 2-1 από την Χεράκλες στο τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, ενώ ο Γιώργος Γεωργιάδης είδε τους Λόπεζ και Γιαννούλη να αποχωρούν τραυματίες.

Ήττα στο τελευταίο φιλικό για Βέροια

Με ήττα έκλεισε τις φιλικές αναμετρήσεις επί ήττα έκλεισε τις φιλικές αναμετρήσεις επί Ολλανδικού εδάφους η Βέροια. Η "Βασίλισσα του Βορρά" ηττήθηκε με 1-0 από την Χεράκλες αλλά το αρνητικό για τον Γιώργο Γεωργιάδη ήταν πως είδε τους Λόπεζ και Γιαννούλη να αποχωρούν από το ματς εξαιτίας τραυματισμού.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης ξεκίνησε για άλλο ένα παιχνίδι με σχηματισμό 4-2-3-1 ενώ στο φιλικό έκανε το ντεμπούτο του και ο Γιουσούφ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 36' όταν ο Ζόμερ εκμεταλλεύθηκε την λανθασμένη έξοδο του Λόπεζ και με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Βέροιας. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά αλλά η ισοφάριση για την Βέροια ήρθε στο 61' μετά από σύγχυση στην άμυνα της Χεράκλες ο Μπαλάφας με κοντινή προβολή πλάσαρε για το 1-1.

Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως ο Μπαλάφας διαπληκτίστηκε με έναν αντίπαλο του και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι αγωνίζονται με παίκτη παραπάνω και στο 84’ πέτυχαν το τελικό 2-1 με κεφαλιά του Γκλαντόν, ο οποίος νίκησε τον Βασιλειάδη.

Βέροια: Λόπεζ (37’ λ.τ. Βασιλειάδης), Μαλόν (80’ Μάνος), Μαραγκός (88’ Καρακώστας), Εντζεγκέλε, Τσουμάνης, Μπαλάφας, Βεργώνης (72’ Μπατιόν), Γεωργιάδης (64’ Όστοϊτς), Άρτσε (46’ Κόλα), Γιαννούλης (24’ λ.τ. Μερεμπασβίλι / 72’ Νέτο), Ναζλίδης (64’ Γιουσούφ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK