Δεν περνούν οι... μαγκιές του Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι βγήκε εκτός εαυτού στο ματς με την Χιλή εκτοξεύοντας ύβρεις κατά του βοηθού διαιτητή και η FIFA τον έβαλε στη θέση του, στέλνοντάς τον... σπίτι για μερικά ματς!

Argentinas Lionel Messi  leaves the pitch after a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match between Argentina and Chile at the Monumental stadium in Buenos Aires, Argentina, Thursday March 23, 2017. Argentina won the match 1-0. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Argentinas Lionel Messi leaves the pitch after a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match between Argentina and Chile at the Monumental stadium in Buenos Aires, Argentina, Thursday March 23, 2017. Argentina won the match 1-0. (AP Photo/Victor R. Caivano) AP

Είδηση-σοκ για την Αργεντινή και τους φιλάθλους της το απόγευμα της Τρίτης (28/3) καθώς η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε πως επέβαλλε ποινή 4 αγωνιστικών αποκλεισμού στον Λιονέλ Μέσι για ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι στο βοηθό διαιτητή του αγώνα με την Χιλή.

Στο φινάλε εκείνου του αγώνα ο "Pulga" είχε "ξεφύγει" καθώς πλησίασε σε απόσταση αναπνοής τον βοηθό και τον είχε "στολίσει" με αρκετά κοσμητικά επίθετα, με τον διαιτητή να καταγράφει ωστόσο στο φύλλο αγώνα το τι είχε συμβεί και η καμπάνα να είναι βαριά.

Ο Μέσι θα απουσιάσει από το αποψινό ματς της "αλμπισελέστε" απέναντι στην Βολιβία αλλά και στα τρία ερχόμενα ματς με Ουρουγουάη, Βενεζουέλα και Περού και θα είναι διαθέσιμος για την ομάδα του Εντγκάρδο Μπάουζα μόνο στον τελευταίο αγώνα των προκριματικών κόντρα στο Εκουαδόρ.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η δις παγκόσμια πρωταθλήτρια δεν θα έχει εύκολο έργο όσον αφορά στην πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας, αφού αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 3η θέση στην ζώνη της Λατινικής Αμερικής (στο +3 από την 6η Χιλή) και θα δώσει μάχη για την παραμονή της στην προνομιούχο πρώτη τετράδα.

Photo Credits: AP Photo/Victor R. Caivano

News 24/7

24MEDIA NETWORK