No Messi, no party

Ο Μέσι έλειπε, η Αργεντινή γκέλαρε και ο Μπαρτομέου αναγκάστηκε να διαψεύσει πως ζήτησε να μην αγωνιστεί! Μύλος με τον.. ξανθομάλλη σούπερ σταρ (VIDEO).

No Messi, no party

Ψύλλοι στα αυτιά των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα μπήκαν με τις ενοχλήσεις που ένιωσε ο Λιονέλ Μέσι στους προσαγωγούς και είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση με την Αλαβές το ερχόμενο Σάββατο (10/9).

Έτσι, ο 29άχρονος άσος έμεινε εκτός για το παιχνίδι των προκριματικών του Μουντιάλ της Ρωσίας απέναντι στην Βενεζουέλα, όπου η "αλμπισελέστε" τελικά γκέλαρε ( 2-2 το τελικό αποτέλεσμα).

Αμέσως οι συζητήσεις... άναψαν με πολλούς να κάνουν λόγο για δάκτυλο της Μπαρτσελόνα έτσι ώστε να προστατευτεί ο ποδοσφαιριστής.

Ο πρόεδρος των "μπλαουγκράνα", Μπαρτομέου, φρόντισε να σβήσει τη φωτιά πριν καλά-καλά ανάψει, δηλώνοντας νωρίτερα πως δεν έδωσε καμία εντολή:

"Δεν προτείναμε στην ομοσπονδία της Αργεντινής να μην αγωνιστεί ο παίκτης εναντίον της Ουρουγουάης (σε εκείνο το ματς αγωνίστηκε κανονικά και σκόραρε). Απλά σημειώσαμε πως υπάρχει πρόβλημα στους προσαγωγούς και επικοινωνήσαμε με το ιατρικό τιμ".

Η κατάσταση του Μέσι θα επανεκτιμηθεί αν και ο παίκτης στο facebook τόνισε πως είναι ήδη καλύτερα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK