Ο Σαμπάολι απαρνήθηκε την Αργεντινή

Ο Χόρχε Σαμπαόλι δεν θα αναλάβει την εθνική Αργεντινής, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Ο Σαμπάολι απαρνήθηκε την Αργεντινή

Ο Χόρχε Σαμπαόλι δεν θα διαδεχθεί τον Χεράρδο Μαρτίνο στην τεχνική ηγεσία της εθνικής Αργεντινής, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο προπονητής της Σεβίλλης.

Ο περσινός πρωταθλητής Νότιας Αμερικής με τη Χιλή ανέλαβε προ εβδομάδων τους Ανδαλουσιάνους, ωστόσο η "αλμπισελέστε" έδειξαν εμπράκτως το ενδιαφέρον τους προς το πρόσωπό του.

Ο 56χρονος προπονητής δεν ήθελε να "προδώσει" την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Σεβίλλης και αποφάσισε να μην συνεχίσει τις επαφές με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της πατρίδας του.

"Είναι αλήθεια ότι με κάλεσε η ομοσπονδία, κάτι που με έκανε περήφανο, ωστόσο τα όνειρα δεν έρχονται πάντα την κατάλληλη στιγμή. Το όνειρό μου τώρα είναι να νικήσω με τη Σεβίλλη. Θα ήθελα να αναλάβω την Αργεντινή, πάντα το έλεγα, αλλά τώρα θα ήταν ανεύθυνο από μέρους μου να φύγω από τη Σεβίλλη", τόνισε ο Σαμπαόλι.

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα