O Σαμπάολι θα υπομείνει το "καψόνι" γιατί τα λεφτά είναι πολλά...

Ο τρόπος που η αργεντίνικη ομοσπονδία έχει αποφασίσει να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Χόρχε Σαμπάολι είναι τουλάχιστον πρωτοφανής, με προφανή στόχο να γλιτώσει την αποζημίωση.

FILE - In this Argentina's coach Jorge Sampaoli rubs his head during the international friendly soccer match between Spain and Argentina at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid. (AP Photo/Francisco Seco, File)
Χόρχε Σαμπάολι AP PHOTO/FRANCISCO SECO, FILE

Ο Χόρχε Σαμπάολι είναι ένας εργαζόμενος με σύμβαση που τα θαλάσσωσε. Ουδείς διαφωνεί σ' αυτό, ωστόσο αν στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής θέλουν να τον διώξουν, ας βρουν μια λύση με την αποζημίωση. Μην τον υποβαθμίζουν ως προσωπικότητα.

Διότι με υποβάθμιση, μπας και ξεκουμπιστεί μόνος του, μοιάζει η απόφαση ν' αναλάβει την Εθνική Κ20 τώρα που έμεινε χωρίς προπονητή. Την ομάδα ήταν να καθοδηγήσει ο Σεμπαστιάν Μπεκασέσε, ο οποίος όμως παραιτήθηκε για να δουλέψει σε σύλλογο.

Ο Σαμπάολι δεν πτοήθηκε από την εντολή αυτή και θα είναι επικεφαλής του τιμ μέχρι νεωτέρας.

Πάντως η Ομοσπονδία ενημέρωσε ότι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν στα τέλη Ιουλίου, όταν θα συνέλθει η εκτελεστική επιτροπή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK