Τρελό "γλέντι" με Σαμπαόλι στο twitter

Μία φωτογραφία του Χόρχε Σαμπαόλι από το... μακρινό 2002 έχει κάνει το γύρο της Αργεντινής στα social media και έχει μετατρέψει τον εκλέκτορα της "Αλμπισελέστε" σε viral μορφή. Από το Breaking Bad μέχρι και το Jurassic Park (photos).

Τρελό "γλέντι" με Σαμπαόλι στο twitter

Τον Μάιο του 2017 η ομοσπονδία της Αργεντινής ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σαμπαόλι και η αλήθεια είναι πως το ξεκίνημα του ήταν... ιδανικό! Φιλική νίκη με 1-0 κόντρα στην... μισητή Βραζιλία και εξάρα κόντρα στην αδύναμη Σιγκαπούρη.

Η συνέχεια βέβαια δεν ήταν ίδια. Στα παιχνίδια με πραγματικό ενδιαφέρον ο 57χρονος τεχνικός έχει αποτύχει παταγωδώς, αφού η Αργεντινή μετρά τρεις σερί ισοπαλίες για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας, με ενεργητικό μόλις ένα γκολ!

Αυτό σημαίνει πως απειλείται με... αποκλεισμό και ουσιαστικά περιμένει την τελευταία αγωνιστική και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να μην γίνει κάποια... κηδεία. Οι φίλοι της Αργεντινής πάντως δεν πτοούνται και βρήκαν μία παλιά φωτογραφία του Σαμπαόλι από το 2002 για να τον... γλεντήσουν στο twitter.

Τι Walter White, τι χαρακτήρα από το Jurassic Park... αυτό που συμβαίνει δεν έχει προηγούμενο με 16.225 retweets και 32.677 likes!

News 24/7

24MEDIA NETWORK