Δεν μετανοεί ο Μαραντόνα, ζήτησε συγχώρεση μόνο από τη μητέρα του

Ο εγωισμός του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα δεν του επιτρέπει να παραδεχθεί πως (άλλη μία φορά) υπερέβη τα όρια.
Σε τηλεοπτική συνέντευξή του, ο "Ντιεγκίτο" αρνήθηκε να ζητήσει συγνώμη για τις επίμαχες δηλώσεις που έκανε μετά από το ματς Χιλή-Αργεντινή και παρότι κινδυνεύει με τιμωρία μέχρι και πέντε αγωνιστικών εμφανίστηκε αμετανόητος.

"Βγήκε από μέσα μου και δεν το μετανιώνω", δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "μπιανκοσελέστε", ενημερώνοντας πως δεν σκοπεύει να παραιτηθεί όποιο κι αν είναι το πόρισμα της έρευνας που διεξάγει από την προηγούμενη εβδομάδα η Παγκόσμια Ομοσπονδία.

"Ζητάω συγγνώμη από τις κυρίες, αλλά όχι και σε αυτούς που μιλάνε για ποδόσφαιρο στην τηλεόραση. Ό,τι είπα άλλωστε μεταδόθηκε αργά, όχι σε ώρες που μπροστά από τους δέκτες βρίσκονται οικογένειες", υποστήριξε εν συνεχεία ο Μαραντόνα, ο οποίος ολοκλήρωσε τα λεγόμενά του με το διάλογο που είχε με τη μητέρα του. "Έδωσα στη μητέρα μου ένα φιλί στο μέτωπο και της είπα πως αν έκανα λάθω ζητάω να με συγχωρέσει. Σε κανέναν άλλον δεν θα απολογηθώ".

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:
σχόλια

Επιλογές

Πρώτη Σελίδα

loading...