Πως ο φαν Χαάλ δεν βρέθηκε αντιμέτωπος της Ελλάδας

Ο Λουίς φαν Χάαλ πέρασε από τα γραφεία της βελγικής ομοσπονδίας αλλά τη δουλειά στην Εθνική Βελγίου δεν την πήρε ποτέ.

Πως ο φαν Χαάλ δεν βρέθηκε αντιμέτωπος της Ελλάδας

Ο Λουίς φαν Χάαλ ήταν ένας από τους βασικούς υποψηφίους για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας του Βελγίου, αντιπάλου της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ (πριν επέλθει η συμφωνία με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ).

Ο Ολλανδός όμως δημιούργησε τόσο κακή εντύπωση στη συνέντευξη που κλήθηκε να δώσει στους ιθύνοντες της βελγικής ομοσπονδίας που έχασε, με συνοπτικές διαδικασίες μάλιστα, τη δουλειά.

Σύμφωνα με αγγλικές πηγές, όταν ο φαν Χάαλ κλήθηκε να περιγράψει το όραμά του για την ομάδα, ανέλυσε ένα πλάνο το οποίο θα περιελάμβανε συνεχείς συσκέψεις και αναλύσεις, ιδιαίτερα επίπονο για τους παίκτες.

Οι Βέλγοι δεν χρειάστηκαν να το σκεφτούν δεύτερη φορά. Κρίνοντας ότι το εν λόγω μοντέλο δεν "κολλάει" σε μία Εθνική ομάδα αποχαιρέτησαν τον Ολλανδό και στράφηκαν στην περίπτωση του Μαρτίνεθ τον οποίο και προσέλαβαν.

Το μέλλον θα δείξει αν έκαναν καλή επιλογή ή όχι.

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική ΣΤΟΠ ΣΤΑ ΕΡΓΑ

Πώς ο νόμος Σπίρτζη "πάγωσε" την Ελλάδα

Γραφειοκρατική νοοτροπία, ανικανότητα και αδράνεια της κεντρικής διοίκησης ή σκόπιμες καθυστερήσεις που πατούν πάνω σε κενά και παραλήψεις του νόμου; Πως ο ν. 4412 του υπουργείου Υποδομών έχει «παγώσει» δημόσια έργα εκατοντάδων εκατομμυρίων και πως προσπαθεί να ανταπεξέλθει η τοπική αυτοδιοίκηση

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ