Πώς θα "κρυφτεί" ο Κουτίνιο μετά τις δηλώσεις του Τίτε;

Ο προπονητής της εθνικής Βραζιλίας έκανε μεγάλη χάρη στον ομόλογό του στη Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, καθώς με δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι ο Φελίπε Κουτίνιο είναι "καθαρός" από τραυματισμούς και μπορεί να βγάλει ενενηντάλεπτο!

Brazil's Philippe Coutinho (22) celebrates after scoring a gaol against Haiti during the first half of a Copa America group B soccer match at Camping World Stadium, Wednesday, June 8, 2016, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux)
Brazil's Philippe Coutinho (22) celebrates after scoring a gaol against Haiti during the first half of a Copa America group B soccer match at Camping World Stadium, Wednesday, June 8, 2016, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux) AP

Στο ματς της Τρίτης (5/9) που θα βρει αντιμέτωπες τη Βραζιλία με την Κολομβία, ο προπονητής της "Σελεσέαο", Τίτε με δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι ο Φελίπε Κουτίνιο δεν θα ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα, ωστόσο συμπλήρωσε ότι ο παίκτης της Λίβερπουλ είναι 100% υγιής και μπορεί να βγάλει κανονικά ενενηντάλεπτο.

Οι δηλώσεις αυτές του Τίτε στο "Globoesporte" λύνουν τα χέρια του Γιούργκεν Κλοπ, καθώς πλέον ο Κουτίνιο δεν μπορεί να αποφύγει τις προπονήσεις και τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τους "Κόκκινους". Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως παρά τα όσα έγιναν το καλοκαίρι ο "μικρός μάγος" δηλώθηκε κανονικά για το Champions League από τη Λίβερπουλ. Με την αγγλική ομάδα ο χαρισματικός πλεϊμέικερ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2022.

Πλέον, το μόνο που απομένει τώρα είναι η επιστροφή του Κουτίνιο στην Αγγλία και η διαδικασία της προσαρμογής του στα νέα δεδομένα και μακριά από το όνειρο της Μπαρτσελόνα που όπως γράφτηκε ο Βραζιλιάνος αποχαιρέτησε με... κλάματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK