Ημιτελές το γήπεδο του εναρκτήριου αγώνα

Είναι πλέον οριστικό: η "σέντρα" του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο αγώνας δηλαδή μεταξύ Βραζιλίας και Κροατίας στις 12 Ιουνίου, θα διεξαχθεί σ' ένα γήπεδο που δεν θα έχει ολοκληρωθεί!

Ημιτελές το γήπεδο του εναρκτήριου αγώνα

Όπως η κατασκευάστρια εταιρία ενημέρωσε σχετικά, κάποια κομμάτια του σκεπάστρου στην Αρένα του Σάο Πάουλο, στο "Ιτακουεράο", θα μπουν μετά το πέρας της διοργάνωσης, αφού δεν υπάρχει ο χρόνος για να γίνουν όλες οι απαραίτητες δοκιμές. Διαβεβαίωσαν πάντως οι υπεύθυνοι πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με τους θεατές, μολονότι το γήπεδο δεν θα είναι επαρκώς σκεπασμένο για να προστατεύονται σε περίπτωση που βρέξει.

" Ούτως ή άλλως δεν υπήρχε πρόβλεψη για 100% κάλυψη από τη βροχή", επισημάνθηκε από εκπρόσωπο της εταιρίας, ο οποίος προσέθεσε ότι " αυτό συμβαίνει μόνο σε γήπεδα που είναι πλήρως σκεπασμένα".

Τουλάχιστον ολοκληρώθηκαν με επιτυχία όλα τα τεστ ασφαλείας που αφορούσαν τις επιπρόσθετες 20.000 θέσεις που τοποθετήθηκαν στην έδρα της Κορίνθιανς για τις ανάγκες του Μουντιάλ. Στις εργασίες των οποίων, θυμίζουμε πως, τον περασμένο Μάρτιο είχε χάσει τη ζωή του ακόμη ένας εργάτης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK