Πελέ: "Φυσιολογικός ο θάνατος εργάτη"

"Φυσιολογικό" χαρακτήρισε ο Πελέ τον θάνατο ενός ακόμα ανθρώπου που εργαζόταν στην κατασκευή του γηπέδου "Αρένα Κορίνθιανς" του Σάο Πάουλο.

Πελέ: "Φυσιολογικός ο θάνατος εργάτη"

Το "μαύρο διαμάντι" επιχείρησε να υποστηρίξει την οργανωτική επιτροπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 χωρίς να διστάσει να πάρει ανοιχτά θέση υπέρ του τρόπου λειτουργίας της σε μία τέτοια τραγωδία, την τρίτη στο συγκεκριμένο γήπεδο.

"Αυτό (σ.σ. το δυστύχημα) είναι φυσιολογικό. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Ήταν ένα δυστύχημα, κάτι φυσιολογικό, τίποτα τρομακτικό", ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησε ίσως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, μιλώντας σε παρουσίαση συλλογής διαμαντιών από νήματα, τα οποία αντλήθηκαν από τα μαλλιά του.

"Πρόσφατα επέστρεψα στη Βραζιλία και επικρατεί χάος στο αεροδρόμιο. Αυτή είναι η ανησυχία μου", υποστήριξε ο 73χρονος Βραζιλιάνος στον τοπικό Τύπο.

Στη συνέχεια, μίλησε για τη διάθεση των εισιτηρίων και την έλλειψη που υπάρχει εκτός Βραζιλίας: "Έχω πάει σε πολλές χώρες και υπάρχει μεγάλη ανησυχία. Κανείς δεν έχει καταλάβει γιατί δεν υπάρχουν περισσότερα εισιτήρια. Ένα άλλο πράγμα που προσελκύει όλο και περισσότερα βλέμματα είναι τα προβλήματα στο Ρίο κατά τη διάρκεια της επέμβασης στις φαβέλες. Οι ξένοι θέλουν να μάθουν εάν θα είναι επικίνδυνο".

Διαβάστε ακόμη

Νεκρός εργάτης στην "Αρένα Κορίνθιανς"

News 24/7

24MEDIA NETWORK