Αλεξάνδρου: "Όχι και αδιάφοροι με την Ελλάδα!"

Μόνο... αδιάφορη δεν θα είναι η Κύπρος στο παιχνίδι με την εθνική Ελλάδας το ερχόμενο Σάββατο ΓΣΠ. Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου αποκάλυψε πιο είναι το... εξτρά κίνητρο του ίδιου και των συμπαικτών του για να πάρουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Αλεξάνδρου: "Όχι και αδιάφοροι με την Ελλάδα!"
nektarios alexandrou

Όπως παραδέχθηκε ο έμπειρος μέσος του ΑΠΟΕΛ, για το συγκεκριμένο παιχνίδι έχουν ακουστεί διάφορα λόγω της εξαιρετικής σχέσης των δυο χωρών. Από τα λεγόμενα του, ωστόσο, προκύπτει πως η Κύπρος έχει κίνητρο και μάλιστα... ισχυρό για να πάρει τους τρεις βαθμούς.

"Δεν έχουν βαθμολογική σημασία από πλευράς πρόκρισης, αλλά βαθμολογική σημασία πάντα υπάρχει ώστε να μαζεύουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε, ειδικά από τη στιγμή που είμαστε σε φάση φτιαξίματος, θα έλεγα. Πρέπει να προετοιμαστούμε και λίγο καλύτερα για να είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι στην επόμενη διοργάνωση. Αυτή τη στιγμή έχουμε το παιχνίδι με την Ελλάδα. Μοναδικός μας στόχος πάντα είναι οι τρεις βαθμοί, και γι’ αυτό θα δουλέψουμε όλες αυτές τις μέρες", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Για να είμαι ειλικρινής το παιχνίδι με την Ελλάδα είναι ένα παιχνίδι που προκαλεί συναισθήματα και αντιδράσεις σε εμάς που δεν προκαλούν άλλα παιχνίδια. Για να είμαστε ειλικρινείς, ξέρουμε τι ακούγεται και τι συζητιέται στην Κύπρο αυτές τις μέρες. Αλλά εμείς παίζουμε ποδόσφαιρο για τη δική μας ομάδα. Έχουμε γεννηθεί στην Κύπρο ως Ελληνοκύπριοι, αλλά παίζουμε για το εθνόσημο της Κύπρου. Γι’ αυτό είμαστε περήφανοι, γι’ αυτό θα παλέψουμε".

Το βίντεο είναι από το balla.com.cy:

News 24/7

24MEDIA NETWORK