Το tweet του Ράσφορντ αντανακλά όλα όσα νιώθει ο νέος Άγγλος...

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα χρωστάει πάντα στον Γκάρεθ Σαουθγκέιτ. Όχι γιατί τον διάλεξε και τον είχε μαζί του στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Άλλος είναι ο λόγος που εξήγησε μέσα από την ανάρτησή του.

England's Marcus Rashford leaves the pitch disappointed after losing the semifinal match between Croatia and England at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, July 11, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Μάρκους Ράσφορντ AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Στις 31 Οκτωβρίου ο Μάρκους Ράσφορντ έχει γενέθλια, γίνεται 21 ετών. Αγόρι που δεν είχε γεννηθεί το 1990, παιδί που ήρθε στη ζωή 16 μήνες μετά την τελευταία φορά που η Αγγλία έφτασε σε ημιτελικό διεθνούς διοργάνωσης (EURO '96), δεν έχει νιώσει αντίστοιχο συναίσθημα. Είτε από την τηλεόραση, πόσο μάλλον ως διεθνής ποδοσφαιριστής.

Γι' αυτό μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς σήμαινε για τα παιδιά της δικής του γενιάς, τους σημερινούς 20άρηδες, η Αγγλία να επιστρέφει στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Να καταφέρνει κάτι πολύ μεγάλο, κάτι που ομάδες με περισσότερη ποιότητα και κλάση δεν είχαν πετύχει στο παρελθόν.

Για τον μικρό ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ είναι ένας σούπερ-ήρωας. Ακόμη κι αν τον χρησιμοποίησε λίγο και κυρίως ως αλλαγή στο τουρνουά. Σημασία είχε πως ο εκλέκτορας των "τριών λιονταριών" κατόρθωσε να φέρει πίσω "την πίστη και την αγάπη". Και τον ευχαρίστησε μιλώντας εξ ονόματος ολόκληρου του έθνους!

Αρκεί, βέβαια, όλο αυτό να έχει συνέχεια!

News 24/7

24MEDIA NETWORK