Επίσημες αμφιβολίες για τη διοργάνωση του Κατάρ

Ο Τέο Ζβάντζιγκερ, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της FIFA, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, δεν θα διεξαχθεί στο Κατάρ.

Επίσημες αμφιβολίες για τη διοργάνωση του Κατάρ

Οι πρώτες επίσημες αντιθέσεις για τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 στο Κατάρ αρχίζουν να εκδηλώνονται αν κρίνει κανείς από τις δηλώσεις ενός μέλους της εκτελεστικής επιτροπής της FIFA.

"Προσωπικά νομίζω ότι το Μουντιάλ του 2022, τελικά δε θα πραγματοποιηθεί στο Κατάρ. Οι γιατροί λένε ότι δεν μπορούν να αναλάβουν την ευθύνη διεξαγωγής ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου, υπό αυτές τις συνθήκες. Ίσως να μπορούν να δροσίζουν τα γήπεδα, αλλά ένα Παγκόσμιο Κύπελλο δε διεξάγεται μόνο εκεί. Φίλαθλοι από όλο τον κόσμο θα έρθουν και θα ταξιδέψουν μέσα σε αυτή τη ζέστη.

Το πρώτο απειλητικό για τη ζωή περιστατικό θα προκαλέσει μια έρευνα από ένα δημόσιο κατήγορο κι αυτό δεν είναι κάτι για το οποίο τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της FIFA θέλουν να λογοδοτήσουν", δήλωσε ο Τέο Ζβάντζιγκερ στην "Bild", προκαλώντας αναστάτωση στους κόλπους της FIFA.

News 24/7

24MEDIA NETWORK