Παραδέχθηκε το λάθος, αρνήθηκε την εξαγορά ο Μπεκενμπάουερ

Ο Φραντς Μπεκενμπάουερ παραδέχθηκε πως έγινε λάθος στη διαδικασία υποβολής της προσφοράς της Γερμανίας για τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006, αρνήθηκε ωστόσο πως υπήρξε εξαγορά ψήφων.

Παραδέχθηκε το λάθος, αρνήθηκε την εξαγορά ο Μπεκενμπάουερ

"Για να πάρουν επιχορήγηση από την FIFA (για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006), όσοι ενεπλάκησαν προχώρησαν με μία πρόταση της επιτροπής οικονομικών της FIFA, η οποία, όπως το βλέπω σήμερα, θα έπρεπε να είχε απορριφθεί. Εγώ, ως επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής παίρνω την ευθύνη αυτού του λάθους. Δεν εξαγοράστηκαν ψήφοι προκειμένου να πάρουμε το Μουντιάλ του 2006. "

Με αυτή τη σύντομη δήλωση στα ΜΜΕ, ο Φραντς Μπεκενμπάουερ παραδέχθηκε πως έκανε λάθος κατά τη διαδικασία υποβολής της προσφοράς της Γερμανίας για τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006, επιμένει ωστόσο πως δεν υπήρξε εξαγορά ψήφων, χωρίς να δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες για την υπόθεση.

Όλα αυτά λίγες ημέρες μετά τις αποκαλύψεις του περιοδικού "Spiegel", το ρεπορτάζ του οποίου ανέφερε πως η επιτροπή διεκδίκησης της διοργάνωσης του Μουντιάλ του 2006, με επικεφαλής το θρύλο Φραντς Μπεκενμπάουερ, ουσιαστικά εξαγόρασε τις ψήφους της FIFA με ποσό που έφτασε στα 10.3 ελβετικά φράγκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ερευνά Μπεκενμπάουερ - Βιγιάρ η FIFA

Αρνείται τον χρηματισμό για το Μουντιάλ 2006 ο Μπεκενμπάουερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK