Αυτή είναι η Εθνική του Μουντιάλ που εσείς επιλέξατε

Ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε την 23άδα της Εθνικής Ελλάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2014. Οι αναγνώστες του Contra.gr είχαν ψηφίσει ήδη τις δικές τους προτιμήσεις. Δείτε ποιους ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ.

Αυτή είναι η Εθνική του Μουντιάλ που εσείς επιλέξατε

Μετά από κάτι περισσότερο από 2 μήνες, η ψηφοφορία του Contra.gr για την Εθνική του Μουντιάλ έλαβε τέλος και λίγες ώρες πριν από την επίσημη ανακοίνωση της 23άδας από τον Φερνάντο Σάντος, σας παρουσιάζουμε τους 23 που διαλέξατε ΕΣΕΙΣ για να ταξιδέψουν στη Βραζιλία.

Σε αυτή βρίσκονται ποδοσφαιριστές που δεν είναι στην προεπιλογή που ανακοίνωσε προ ημερών ο Πορτογάλος προπονητής, αλλά είναι στις δικές σας επιλογές. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και Δημήτρης Σιόβας. Παράλληλα, στις δικές σας επιλογές δεν βρίσκονται παίκτες που επέλεξε ο Φερνάντο Σάντος, όπως για παράδειγμα ο Φάνης Γκέκας.

Παρακάτω, σας παραθέτουμε τα αποτελέσματα μετά από περίπου 20.000 συμμετοχές, στη συνέχεια θα δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα (με ψήφους και πρωτιές) και στη συνέχεια θα αναφερθούμε πιο συγκεκριμένα.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ (3)

Oρέστης Καρνέζης (Γρανάδα)

Στέφανος Καπίνο (Παναθηναϊκός)

Παναγιώτης Γλύκος (ΠΑΟΚ)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ (8)

Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ)

Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα)

Κυριάκος Παπαδόπουλος (Σάλκε)

Χοσέ Χολέμπας (Ολυμπιακός)

Κώστας Μανωλάς (Ολυμπιακός)

Γιώργος Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ)

Δημήτρης Σιόβας (Ολυμπιακός)

Λουκάς Βύντρα (Λεβάντε)

ΜΕΣΟΙ (7)

Γιάννης Μανιάτης (Ολυμπιακός)

Γιώργος Καραγκούνης (Φούλαμ)

Ανδρέας Σάμαρης (Ολυμπιακός)

Γιάννης Φετφατζίδης (Τζένοα)

Κώστας Κατσουράνης (ΠΑΟΚ)

Παναγιώτης Κονέ (Μπολόνια)

Κώστας Φορτούνης (Καϊζερσλάουτερν)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ (5)

Κώστας Μήτρογλου (Φούλαμ)

Γιώργος Σαμαράς (Σέλτικ)

Δημήτρης Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ)

Δημήτρης Παπαδόπουλος (Ατρόμητος)

Κλάους Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ)

Αυτή είναι η Εθνική του Μουντιάλ που εσείς επιλέξατε

Εσείς επιλέξατε την τριάδα των γκολκίπερ της Εθνικής -με νικητή της ψηφοφορίας τον Καρνέζη- και είστε μέσα στην προεπιλογή του Σάντος, η οποία αποτελείται και από τον Αλέξανδρο Τζόρβα. Σημαντική συγκομιδή ψήφων για τον Τσενάμο του Ατρομήτου που εξαργύρωσε μία πολύ καλή χρονιά.

Αυτή είναι η Εθνική του Μουντιάλ που εσείς επιλέξατε

Οπως προαναφέραμε, εδώ έχουμε δύο νικητές που δεν είναι στις προεπιλογές του Πορτογάλου ομοσπονδιακού προπονητή, άρα δεν θα ταξιδέψουν στη Βραζιλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο λόγος για τους Κ. Παπαδόπουλο και Σιόβα. Μαζί με αυτούς επιλέξατε και τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο (μεγάλος νικητής στη σχετική κατηγορία), Βασίλη Τοροσίδη, Χοσέ Χολέμπας, Κώστα Μανωλά, Γιώργο Τζαβέλλα και Λουκά Βύντρα.

Αυτή είναι η Εθνική του Μουντιάλ που εσείς επιλέξατε

Εδώ έχουμε μεγάλο νικητή των ψήφων σαν τον Γιάννη Μανιάτη, ενώ αφήσατε... εκτός αποστολής τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο που βρίσκεται στην προεπιλογή. Το ίδιο ισχύει και για τον Αλέξανδρο Τζιόλη, ο οποίος είναι στην 30άδα του Σάντος, αλλά όχι στη δική σας 23άδα. Σε λίγες ώρες θα μπορούμε να κάνουμε τη σύγκριση.

Αυτή είναι η Εθνική του Μουντιάλ που εσείς επιλέξατε

Εδώ τα κουκιά είναι μετρημένα. Η μοναδική διαφορά σε σχέση με την προεπιλογή είναι ότι εσείς αφήσατε εκτός τον Φάνη Γκέκα. Μένει να δούμε την τελική επιλογή του Σάντος για να βγουν τα συμπεράσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η προεπιλογή του Φερνάντο Σάντος

Συνέντευξη Φερνάντο Σάντος στο Contra.gr

Παντελής Βλαχόπουλος: Δεν πουλάει οπαδιλίκι ο Σάντος

Γιάννης Ντάλλας: Ένας αυθεντικός... Έλληνας

Κώστας Κεφαλογιάννης: Η φτώχεια του ελληνικού ποδοσφαίρου

News 24/7

24MEDIA NETWORK