Φτιάξτε την καλύτερη Εθνική ομάδα όλων των εποχών

Το Contra.gr σας καλεί να επιλέξετε την ιδανική ενδεκάδα της Εθνικής Ελλάδας μεταξύ των καλύτερων ανά θέση διεθνών ποδοσφαιριστών της ιστορίας.

Φτιάξτε την καλύτερη Εθνική ομάδα όλων των εποχών

Στον απόηχο της ελληνικής πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο και εν αναμονή της κλήρωσης των ομίλων της τελικής φάσης στις 6 Δεκεμβρίου, το Contra.gr σας καλεί να συγκροτήσετε την καλύτερη Εθνική ομάδα της ιστορίας. Εβδομήντα τέσσερις επιφανείς Έλληνες ποδοσφαιριστές-στελέχη της Εθνικής ομάδας στο πρόσφατο ή απώτερο παρελθόν και -φυσικά- στο παρόν (κατανεμημένοι ανά θέση), καθείς με τη δική του θέση στη συνείδηση των Ελλήνων φιλάθλων, διεκδικούν την ψήφο σας για τη συγκρότηση της ιδανικής ενδεκάδας της Εθνικής Ελλάδος ( σε διάταξη 4-3-3), υπό τον ιδανικό προπονητή.

Η επιλογή των υποψηφίων έγινε από τη δημοσιογραφική ομάδα του Contra.gr, με σεβασμό στην εθνική ποδοσφαιρική ιστορία και κριτήριο τις επιδόσεις των αστέρων του στη διαδρομή του χρόνου. Πάντα με τη γαλάζια φανέλα και το εθνόσημο στο μέρος της καρδιάς.

Σημαντική σημείωση: στη μακρά λίστα δεν συμπεριλαμβάνεται ο μέγιστος Βασίλης Χατζηπαναγής, στον οποίο, επειδή είχε ήδη αγωνιστεί σε επίσημα ματς με τις "μικρές" εθνικές της Σοβιετικής Ένωσης, δεν επετράπη να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας (είχε αγωνιστεί σε δυο φιλικά, ένα με τις Ελπίδες και ένα με την Ανδρών).

News 24/7

24MEDIA NETWORK