Γκέκας: "Θα πόνταρα στην πρόκριση"

Αισιόδοξος πως η εθνική Ελλάδας θα καταφέρει να προκριθεί στα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας, είναι ο Φάνης Γκέκας, όπως υποστήριξε με δηλώσεις του σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Γκέκας: "Θα πόνταρα στην πρόκριση"

Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός στάθηκε στη σημασία των δύο νικών της εθνικής στα δύο πρώτα ματς, ενώ τονίζει πως θα πόνταρε πολλά λεφτά στην επιτυχία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φάνης Γκέκας στην Real News:

"Όχι απλώς θα πόνταρα στην επιτυχία της Εθνικής, αλλά θα το έκανα και με πολλά λεφτά. Το καλό ξεκίνημα παίζει μεγάλο ρόλο. Γι αυτό και θεωρώ σημαντικό ότι κάναμε δύο νίκες στα πρώτα ματς. Κάναμε δηλαδή αυτό που έπρεπε. Δείξαμε χαρακτήρα, πήραμε έξι βαθμούς και συνεχίζουμε.

Έχουμε αποδείξει ότι στα δύσκολα τα καταφέρνουμε πιο εύκολα. Γι αυτό και δεν φοβάμαι τη συνέχεια. Τον Οκτώβριο θα δώσουμε δύο δύσκολους αγώνες με Βοσνία και Σλοβακία. Αν είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι, μπορούμε να πετύχουμε δύο νίκες και τότε οι πιθανότητες πρόκρισης θα είναι πολύ περισσότερες. Δεν χρειάζεται όμως να βιαζόμαστε. Μιλάμε για όμιλο άρα θα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα σε όλα τα παιχνίδια.

Πρέπει να προσέξουμε τον ενθουσιασμό, γιατί σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να κάνει ζημιά. Εχουμε ακόμα οκτώ αγώνες μπροστά μας. Είμαστε καλή ομάδα γιατί είμαστε και καλή οικογένεια. Οι επιτυχίες έχουν έρθει μέσα από το σύνολο και αυτό είναι το πλεονέκτημα της Εθνικής".

News 24/7

24MEDIA NETWORK