Μάνος Σέργιος: Η βόμβα του Σάντος

Η έκπληξη του Φερνάντο Σάντος δεν ήταν ούτε ο Στέφανος Αθανασιάδης ούτε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Το όνομα Μάνος Σέργιος ήταν αυτό που έκανε τους πάντες να αναρωτηθούν ποιος είναι ο 24ος "εκλεκτός" του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ελλάδας.

Μάνος Σέργιος: Η βόμβα του Σάντος

"Τι να πω; Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω. Μου τηλεφώνησε (χθες βράδυ) ο κ. Φύσσας να με ενημερώσει για την κλήση μου στην Εθνική και νόμιζα ότι μου κάνει κάποιος πλάκα. Ήμουν μάλιστα στο γραφείο μου στη δουλειά και παραλίγο να λιποθυμήσω", ήταν τα πρώτα λόγια του στην επικοινωνία που είχε το Contra.gr.

"Αισθάνομαι τρελή χαρά! Ξέρω πως η συμμετοχή στην Εθνική σε αυτό το μουντιάλ είναι το όνειρο κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή, σκεφτείτε λοιπόν πώς νιώθω εγώ… Δεν κρύβω ότι έχω και μεγάλο άγχος. Δεν θέλω τώρα να πω κάτι άλλο. Περισσότερα θα σας πουν για μένα ο ίδιος ο κ. Σάντος και οι συνεργάτες του, τους οποίους και θέλω να δικαιώσω".

Το Contra.gr έψαξε και βρήκε μερικά στοιχεία για τον 33χρονο άσο με ρίζες από τη Βραζιλία, ο οποίος επιστρέφει στην πατρίδα των γονιών του για να κάνει τη "ζημιά" στη "σελεσάο".

Το Who is who

Ο Μάνος Σέργιος γεννήθηκε το 1981 στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο Αντίρριο από Βραζιλιάνους γονείς. Γρήγορα όμως οι γονείς του «για να νιώθουν σαν στη χώρα τους», όπως λέει ο ίδιος, μετακόμισαν στο Ρίο. Βέβαια αυτή είναι η μία φήμη…

Η δεύτερη λέει ότι γεννήθηκε στο Ρίο της Βραζιλίας από Έλληνες γονείς. Έχεις σπουδάσει marketing και η βασική του δουλειά είναι υπάλληλος γραφείου. Ταυτόχρονα όμως αγωνίζεται ως ποδοσφαιριστής στην ΑΠΕ Αντιρρίου. Έχει παίξει και σε ομάδες ερασιτεχνικών κατηγοριών της Βραζιλίας.

Συλλογικό Επίπεδο: Έχει παίξει μπάλα σε πολλές ομάδες των μικρότερων κατηγοριών και αρκετές φορές ήταν από τους πρώτους σκόρερ. Κάποιοι μικροτραυματισμοί τον κράτησαν πίσω, αλλά τα τελευταία χρόνια πραγματοποίησε γεμάτες σεζόν.

Εθνικό Επίπεδο: Για πρώτη φορά σε ηλικία 33 ετών ο Φερνάντο Σάντος τον κάλεσε στην εθνική ομάδα της Ελλάδας στην προεπιλογή για το παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας.

Διαβάστε ακόμη

Δουλειά - προπόνηση - δουλειά για τον Μάνο Σέργιο

Προς παραμονή ο Μάνος Σέργιος

News 24/7

24MEDIA NETWORK