Ο Παπασταθόπουλος μίλησε αρχηγικά και δεν μάσησε τα λόγια του

Ο αρχηγός της Εθνικής, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, στις δηλώσεις του μετά την ήττα με 4-1 από την Κροατία μίλησε για αστεία γκολ και οτι ο προπονητής δεν έχει ευθύνη ενώ τόνισε πως το κλίμα στην ομάδα δεν πρόκειται να χαλάσει ό,τι κι αν γίνει στο δεύτερο παιχνίδι.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΡΟΑΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CROATIA - GREECE / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΡΟΑΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CROATIA - GREECE / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Βαριά ήττα με 4-1 γνώρισε η Εθνική στην Κροατία, με τους παίκτες της "γαλανόλευκης" να κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο στην άμυνα. Ο αρχηγός, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ, μετά το ματς δεν μάσησε τα λόγια του...

"Απόψε δεν μπήκαμε σωστά. Στα γκολ που φάγαμε έγιναν τόσα πολλά λάθη που δεν κάναμε ποτέ σαν ομάδα. Τα γκολ ήταν αστεία. Γι' αυτό το λόγο χάσαμε κιόλας. Ήταν δύσκολο βράδυ. Και δεν ήταν θέμα συστήματος. Ο προπονητής δεν έχει ευθύνη, γιατί αν δούμε τα γκολ που τρώμε και πως τα φάγαμε το τελευταίο που φταίει είναι το σύστημα Η Κροατία έχει πλέον τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Κατά 90-95% είμαστε εκτός.

Δεν μπορούμε να καθίσουμε και να πούμε ότι τελείωσε εδώ. Πάμε να δούμε τι θα γίνει στο τελευταίο παιχνίδι και αν είναι να φύγουμε, να γίνει με το κεφάλι ψηλά. Κάναμε τόσο μεγάλο κόπο για να γίνουμε ομάδα, μαζέψαμε το σκορποχώρι που ήμασταν πριν δύο χρόνια. Οποιαδήποτε ήττα και να έρθει δεν μπορεί να χαλάσει αυτό το κλίμα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK