Ραντεβού Φύσσα με Μπιέλσα

Μεγάλη Εβδομάδα αλλά τα ραντεβού για τον επόμενο προπονητή της Εθνικής Ελλάδας δεν σταματούν! Μετά τις συναντήσεις του Γιώργου Σαρρή με τον Μάρτιν Γιολ και τον Μάρκο Ταρντέλι, έφτασε η ώρα για την επαφή με τον Μαρσέλο Μπιέλσα!

Ραντεβού Φύσσα με Μπιέλσα

Ο Αργεντινός θα ταξιδέψει στην Ευρώπη και θα έχει τετ α τετ με τον Τάκη Φύσσα τις επόμενες μέρες. Η συνάντηση θα γίνει πιθανότατα στη Γαλλία, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο οι δύο άνδρες να τα πουν στην Ιταλία. Ο τόπος συνάντησης θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες, ωστόσο η περίπτωση του πρώην προπονητή της Μπιλμπάο φαίνεται ότι έχει αρχίσει να βρίσκει πολλούς υποστηρικτές εντός της Ομοσπονδίας.

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα είναι ένας πολύ πετυχημένος προπονητής, με σπουδαίο βιογραφικό και πολλές επιτυχίες στις μεγάλες ομάδες που εργάστηκε. Για μια εξαετία ήταν στον πάγκο της εθνικής Αργεντινής (1998-2004), ενώ με την Αθλέτικ Μπιλμπάο έφτασε στον τελικό του Europa League το 2012, όπου και ηττήθηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης με 3-0.

Ο Μπιέλσα είναι ένας από τους προπονητές με τους οποίους θα συναντηθεί ο Τάκης Φύσσας, ενώ ο τεχνικός διευθυντής της εθνικής ομάδας έχει ήδη εξουσιοδοτηθεί προκειμένου να συνομιλήσει και με άλλους υποψήφιους για τον πάγκο της Εθνικής. Ένας από αυτούς είναι και ο Χοσέ Αντόνιο Καμάτσο με τον οποίο ο Φύσσας είχε συνεργαστεί στην Μπενφίκα τη σεζόν 2003-2004!

News 24/7

24MEDIA NETWORK