Σαλπιγγίδης: "Νιώθει και λίγο Έλληνας ο Σάντος..."

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης σε δηλώσεις που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό μίλησε για την πρόκριση της Εθνικής στα τελικά του Μουντιάλ για τους πιθανούς αντιπάλους στη Βραζιλία, καθώς και για τον... Έλληνα Φερνάντο Σάντος.

Σαλπιγγίδης: "Νιώθει και λίγο Έλληνας ο Σάντος..."

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μίλησε για την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδας στα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας, τόνισε πως ο Φερνάντο Σάντος αγαπάει πολύ την Ελλάδα, ενώ στάθηκε και στις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν κατά την ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου.

Συγκεκριμένα είπε στον Arena FM:

Για το ότι βοηθούσε και αμυντικά στο ματς με την Ρουμανία: "Οι απαιτήσεις του αγώνα ήταν αυτές και θα έπρεπε να δίνω βοήθειες και πίσω".

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο: "Μια τέτοια ατμόσφαιρα είναι ό,τι πιο όμορφο να παίζεις. Είναι μια καθαρά ποδοσφαιρική ατμφόσφαιρα".

Για το ότι αποδοκιμάστηκε ο Εθνικός Ύμνος της Ελλάδας: "Αυτό δεν ήταν η πρώτη φορά που συμβαίνει, δεν είναι και κάτι όμως που μπορεί να σε επηρεάσει αρνητικά".

Για το αν είναι κίνητρο για τον κάθε παίκτη να παίξει στο "Μαρακανά": "Θεωρώ πως είναι όνειρο να παίξεις σε ένα Μουντιάλ της Βραζιλίας. Έχει ιδιαιτερότητες αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Θέλουμε να χαρούμε το τουρνουά και μετά θα κοιτάξουμε το επόμενο βήμα. Αφιερώνω αυτή την επιτυχία σε όλους τους Έλληνες".

Για τους αντιπάλους που προτιμά: "Η ομορφιά του Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν είναι να παίξεις με αδύναμο αντίπαλο. Το θέμα είναι να παίξεις με έναν δυνατό και να χαρούμε όλοι".

Για τον Σάντος και το ότι μίλησε χθες ελληνικά: "Νιώθει και λίγο Έλληνας ο Σάντος, αγαπάει την χώρα. Ήταν μια έκρηξη χαράς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK