Σάντος: "Η καρδιά λέει να μείνω, το μυαλό βάζει ζιζάνια"!

Ευχαριστίες προς το Θεό, συγχαρητήρια στους παίκτες του και αφιέρωση στον ελληνικό λαό, περιελάμβαναν οι πρώτες δηλώσεις του εμφανώς συγκινημένου Φερνάντο Σάντος μετά τη λήξη του ματς της Εθνικής. "Η καρδιά λέει να μείνω, αλλά το μυαλό είναι ζιζάνιο και μου βάζει αμφιβολίες", είπε για το θέμα της παραμονής του μετά το Μουντιάλ.

Σάντος: "Η καρδιά λέει να μείνω, το μυαλό βάζει ζιζάνια"!
INTIME SPORTS

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος στο Mega:

" Για αυτή τη νίκη ευχαριστώ τον Θεό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Αυτή η νίκη είναι για τον ελληνικό λαό"

Για τον έξαλλο πανηγυρισμό στο τέλος του αγώνα: " Αυτό με ανάγκασε η καρδιά μου να κάνω. Δείξαμε ότι αυτή η πρόκριση είναι σημαντική για μένα και τους παίκτες, αλλά είναι σημαντική και για τον ελληνικό λαό. Το μεγαλύτερο βραβείο μου είναι η καλή σχέση που έχω με τους παίκτρες, μια σχέση εμπιστοσύνης, αλλά και προσωπική σχέση. Αυτό είναι που με χαροποιεί αυτό".

Αν αυτή η σχέση τον κρατήσει στην Εθνική και μετά το Μουντιάλ: " Είναι κάτι που το λαμβάνω υπόψη. Αλλά δεν πρέπει να μας απασχολεί αυτό τώρα. Τώρα έχουμε να πάμε στη Βραζιλία. Την κατάλλλη στιγμή θα συζητήσουμε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ για το τι είναι το καλύτερο. Θα ηρεμήσουμε, θα τα βάλουμε στη ζυγαριά και θα αποφασίσουμε. Η καρδιά μου λέει να μείνω, το μυαλό μου είναι το ζιζάνιο και μου βάζει αμφιβολίες. Θα το δούμε".

Για το γεγονός ότι δάκρυσε: " Ήταν ένα μήνυμα ελπίδα και πίστης. Ήταν για τις ικανότητες μας ότι μπορούμε να αναστρέψουμε οποιαδήποτε κατάσταση και η ρόδα θα κυλήσει και θα βρεθούμε και εμείς από πάνω. Είναι ο σεβασμός που νιώθω ότι νιώθουνε οι Έλληνες για μένα. Ακόμα και όταν φύγω θα το κουβαλάω πάντα μέσα μου ότι ο ελληνικός λαός με έχει αγκαλιάσει με τέτοια αγάπη μου δεν το έχω ζήσει πουθενά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK