Τζιόλης: "Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία"

Η Εθνική Ελλάδας πρέπει να κάνει το χρέος της κόντρα σε Σλοβακία και Λίχτενσταϊν έστω κι αν είναι δύσκολο να στραβοπατήσει η Βοσνία και να ανατραπεί από την κορυφή του προκριματικού ομίλου, όπως δήλωσε ο Αλέξανδρος Τζιόλης πριν από την προπόνηση της Τρίτης (08/10).

Τζιόλης: "Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία"

Οι δηλώσεις Τζιόλη

Για τα ματς με Σλοβακία και Λίχτενσταϊν

"Είναι ένα ζευγάρι αγώνων που έχουμε μπροστά μας και πρέπει να τους κερδίσουμε. Πρέπει να κάνουμε την υποχρέωσή μας, να νικήσουμε και οι αντίπαλοί μας οι Βόσνιοι να στραβοπατήσουν. Εμείς όμως από την Παρασκευή πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας".

Για τη δύσκολη Σλοβακία

"Η Σλοβακία είναι μια πολύ καλή ομάδα όπως έχουμε δει, όμως παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να δείξουμε να παρουσιάσουμε τις δυνατότητές μας και την αξία μας μέσα στο γήπεδο και ευελπιστούμε πως εμείς θα είμαστε τελικά οι νικητές".

Για το αν υπάρχουν πιθανότητες να στραβοπατήσει η Βοσνία

"Για να είμαστε ειλικρινείς οι πιθανότητες για να στραβοπατήσει η Βοσνία δεν είναι τόσες πολλές. Έχει να αντιμετωπίσει δύο σχετικά εύκολες ομάδες, όμως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά".

Για τη στήριξη του κόσμου κόντρα στην Λετονία κι αν θα επαναληφθεί στα δύο επόμενα ματς

"Θα είναι ένα όμορφο ματς και δεν υπάρχει λόγος να μην έρθει ο κόσμος να μας στηρίξει. Δημιουργήθηκε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα την προηγούμενη φορά και ελπίζουμε να γίνει το ίδιο και με την Σλοβακία".

Για τις απουσίες που αντιμετωπίζει ο Φερνάντο Σάντος

"Είναι αρκετά παιδιά και όλοι μας μπορούμε να βοηθήσουμε την Εθνική μας ομάδα. Δεν έχουμε δείξει προβλήματα όταν λείπουν ποδοσφαιριστές".

News 24/7

24MEDIA NETWORK