Τέτοια υποδοχή από τους οπαδούς, πού να φανταζόταν ο Ναϊνγκολάν!

Ο Ρατζά Ναϊνγκολάν δεν έχει ακόμα υπογράψει συμβόλαιο με την Ίντερ όμως πήρε μία πρώτη γεύση από τους οπαδούς της μέσω υποδοχής που του επεφύλαξαν κατά την άφιξή του στο Μιλάνο (VIDEOS).

Τέτοια υποδοχή από τους οπαδούς, πού να φανταζόταν ο Ναϊνγκολάν!

Επίσημα δεν είναι παίκτης της Ίντερ (αυτό θα γίνει τη Δευτέρα όταν αναμένεται να περάσει από ιατρικά τεστ και κατόπιν να υπογράψει με τη νέα του ομάδα), ουσιαστικά όμως ο Ρατζά Ναϊνγκολάν έχει πάψει από το βράδυ της Κυριακής να θεωρείται "τζαλορόσο".

Βλέπετε, ο Βέλγος μέσος έφτασε οδικώς στο Μιλάνο και με το που... βολεύτηκε στο ξενοδοχείο που θα καταλύψει απόψε και βγήκε στην είσοδο για να κάνει δηλώσεις στα ιταλικά ΜΜΕ, γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους της Ίντερ!

Τέτοια υποδοχή από τους οπαδούς, πού να φανταζόταν ο Ναϊνγκολάν!

Περίπου 200 φανς της ομάδας του Μιλάνου περίμεναν υπομονετικά για αυτόν και όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία του άρχισαν να τον επευφημούν και να τραγουδούν συνθήματα για εκείνον.

Φυσικά εκείνο που έκλεψε την παράσταση δεν ήταν άλλο από εκείνο που έβαλε στο... κόλπο και την Γιουβέντους και το δικό της τελευταίο απόκτημα... "Che ci frega di Emre Can noi c'abbiamo Nainggolan", τραγουδούσαν οι τιφόζι της Ίντερ, θέλοντας να πουν "τι μας νοιάζει για τον Εμρέ Τζαν, εμείς έχουμε τον Ναϊνγκολάν...".

Όσο για τον "Νίντζα", είπε τα εξής μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες: "Είμαι χαρούμενος για αυτή τη νέα περιπέτεια. Είναι χαρούμενοι οι οπαδοί; Τους χαιρετούμε, αλλά ελπίζω να είναι πιο χαρούμενοι όταν θα κατέβω στον αγωνιστικό χώρο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK