Αυτά είναι τα 4 βαρβάτα ονόματα για τον πάγκο της Ιταλίας!

Ο Τζαν Πιέρο Βεντούρα ανοίγει την πόρτα της εξόδου και η ιταλική ομοσπονδία έχει 4 "βαριά" ονόματα στη λίστα για τη θέση του νέου ομοσπονδιακού προσφέροντας μάλιστα χρυσή αμοιβή!

Italy's Andrea Belotti cries as Referee Antonio Mateu Lahoz of Spain comforts Italy's Giorgio Chiellini, right, after Italy failed to qualify in the World Cup qualifying play-off second leg soccer match between Italy and Sweden, at the Milan San Siro stadium, Italy, Monday, Nov. 13, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
Italy's Andrea Belotti cries as Referee Antonio Mateu Lahoz of Spain comforts Italy's Giorgio Chiellini, right, after Italy failed to qualify in the World Cup qualifying play-off second leg soccer match between Italy and Sweden, at the Milan San Siro stadium, Italy, Monday, Nov. 13, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα στο Ιταλία-Σουηδία ο Τζαν Πιέρο Βεντούρα ήξερε πως ήταν... παρελθόν από τον πάγκο της "σκουάντρα ατζούρα" παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 και η επόμενη ημέρα βρίσκει τα ιταλικά ΜΜΕ να γράφουν για το... διάδοχό του.

Με δεδομένο πως ο 69χρονος τεχνικός θα... χαιρετήσει μέσα στο προσεχές διάστημα (αναμένεται να υπάρχει συνάντησή του με τους ανθρώπους της ιταλικής ομοσπονδίας) ο Τύπος στη γειτονική χώρα υποστηρίζει πως μετά το φιάσκο του αποκλεισμού θα υπάρχει αλλαγή ρότας και θα γίνει προσπάθεια να προσληφθεί προπονητής τοπ επιπέδου.

Σύμφωνα λοιπόν με τα σημερινά δημοσιεύματα, τέσσερα είναι αυτή τη στιγμή τα ονόματα στη λίστα της ιταλικής ομοσπονδίας και όλοι μαζί συνθέτουν την αφρόκρεμα του ποδοσφαίρου της χώρας: Κάρλο Αντσελότι, Αντόνιο Κόντε, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Αυτά είναι τα 4 βαρβάτα ονόματα για τον πάγκο της Ιταλίας!

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν μάλιστα πως για να "πειστεί" κάποιος εκ αυτών να υπογράψει θα υπάρχει και άκρως ικανοποιητική αμοιβή, με την FIGC να είναι έτοιμη να κάνει το άλμα από το 1.500.000 ευρώ που δίνει ετησίως στον Βεντούρα στα... 4.000.000 ευρώ μαζί με μπόνους για το διάδοχό του!

Σε περίπτωση που αποσπάσει το "si" από έναν από τους τέσσερις αυτούς τεχνικούς, το πιθανότερο είναι να τοποθετήσει υπηρεσιακό τεχνικό μέχρι το καλοκαίρι του 2018, τον νυν ομοσπονδιακό της Ιταλίας Κ21, Λουίτζι Ντι Μπάτζο.

Με τα τωρινά δεδομένα ο Αντσελότι είναι το φαβορί καθώς είναι ο μοναδικός που είναι χωρίς δουλειά (έμεινε ελεύθερος από την Μπάγερν τον περασμένο μήνα), με τους Μαντσίνι και Αλέγκρι να συνιστούν εναλλακτικές λύσεις αφού έχουν ομάδα και τον Κόντε να έχει υψηλές τις μετοχές του μετά την παρουσία του στην ομάδα από το 2014 έως το 2016.

News 24/7

24MEDIA NETWORK