Πραντέλι: "Προσοχή στη χρήση του twitter"

Μετά και το θέμα που προέκυψε με τα σχόλια της κοπέλας του Νασρί μέσω twitter, ο τεχνικός της Εθνικής Ιταλίας προειδοποίησε τους παίκτες του για τη χρήση του κοινωνικού δικτύου ενόψει Μουντιάλ.

Πραντέλι: "Προσοχή στη χρήση του twitter"

Προειδοποιητικό μήνυμα σχετικά με τη χρήση του twitter, έστειλε ο τεχνικός της ομάδας Τσέζαρε Πραντέλι στους παίκτες του. Λαμβάνοντας υπόψη την αναστάτωση που προκάλεσαν τα σχόλια της κοπέλας του Νασρί στο κοινωνικό δίκτυο, σχετικά με την εθνική Γαλλίας, ο κόουτς των Ιταλών θέλει να αποφύγει παρόμοιες καταστάσεις στην ομάδα του.

"Το πρώτο πράγμα για το οποίο θα μιλήσω στους παίκτες μου είναι οι χρήση των κοινωνικών δικτύων. Ακόμα και tweets των οικογενειών τους, θα μπορούσαν να προκαλέσουν πρόβλημα κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ. Οι παίκτες μου, θα έχουν 2-3 μέρες για να μου παρουσιάσουν το πως σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν το twitter κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Δεν θα το απαγορεύσω τελείως. Πιστεύω ότι είναι αρκετά υπεύθυνοι. Αν ένας ποδοσφαιριστής έχει να πει κάτι, ας το κάνει σε συνέντευξη τύπου κι όχι μέσω twitter. Εγώ γιατί να φτιάξω λογαριασμό; Ότι έχω να πω το λέω στον Τύπο", τα λόγια του εκλέκτορα της "Σκουάντρα Ατζούρα".

Διαβάστε ακόμη:

Φουλ επίθεση, αλλά χωρίς Τόνι, Τότι η προεπιλογή της Ιταλίας

News 24/7

24MEDIA NETWORK