Ο σταρ της πρεμιέρας του Μουντιάλ που "γυάλισε" στον Αλέγκρι!

Η Γιουβέντους όχι μόνο παρακολουθεί από κοντά τον Αλεκσάντρ Γκολόβιν αλλά παραδέχεται επίσημα ότι έχει μπει σε διαπραγματεύσεις με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την απόκτησή του.

CSKA's Aleksandr Golovin celebrates with CSKA's Alan Dzagoev after scoring a goal during the Europa League, round of 16 second leg soccer match between Lyon and CSKA Moscow in Decines, near Lyon, central France, Thursday March 15, 2018. (AP Photo/Laurent Cipriani)
CSKA's Aleksandr Golovin celebrates with CSKA's Alan Dzagoev after scoring a goal during the Europa League, round of 16 second leg soccer match between Lyon and CSKA Moscow in Decines, near Lyon, central France, Thursday March 15, 2018. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP PHOTO/LAURENT CIPRIANI

Η οικοδέσποινα Ρωσία ανοίγει την αυλαία στο 21ο Παγκόσμιο Κύπελλο υποδεχόμενη στο "Λουζνίκι" της Μόσχας την Σαουδική Αραβία και αν υπάρχει ένας παίκτης στον οποίο θα πέσουν περισσότερα φώτα απόψε αυτός ακούει στο όνομα Αλεκσάντρ Γκολόβιν.

Η αιτία δεν έχει να κάνει με το Μουντιάλ αλλά είναι... μεταγραφική, με τον 22χρονο άσο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας να βρίσκεται στο μικροσκόπιο της Γιουβέντους και τους ανθρώπους των πρωταθλητών Ιταλίας να καταβάλλουν προσπάθεια να τον "καπαρώσουν".

Russia's Aleksandr Golovin during a friendly soccer match between Russia and Turkey at the VEB Arena stadium in Moscow, Russia, Tuesday, June 5, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Russia's Aleksandr Golovin during a friendly soccer match between Russia and Turkey at the VEB Arena stadium in Moscow, Russia, Tuesday, June 5, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN

"Να πω τη γνώμη μου για τον Γκολόβιν; Μου λένε πως είναι άξιος, άλλωστε οι καλοί παίκτες φαίνονται...", δήλωσε με νόημα ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, με τον γενικό διευθυντή της "βέκια σινιόρα" Μπέπε Μαρότα να παραδέχεται μάλιστα πως η ομάδα του κυνηγάει τον παίκτη.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ζητάει 25.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του και η Γιουβέντους προσφέρει 18.000.000 ευρώ μαζί με έξτρα μπόνους, με τα ιταλικά ΜΜΕ να εκτιμούν πως η υπόθεση να ενδέχεται να κλείσει θετικά για τους Τορινέζους εντός των προσεχών ημερών καθώς δεν θέλουν να... τραβήξει σε μάκρος και να ανέβει η τιμή του παίκτη μέσα από τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK