Υπάρχει ζωή και μετά την εθνική Βελγίου για τον Βίλμοτς

Την ώρα που ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ προετοιμάζει την εθνική Βελγιου για το ματς με την Ελλάδα, ο προκάτοχός του στον πάγκο συμφώνησε με την Ακτή Ελεφαντοστού και επιστρέφει στη δράση.

Belgium coach Marc Wilmots, center, speaks to players after the Euro 2016 quarterfinal soccer match between Wales and Belgium, at the Pierre Mauroy stadium in Villeneuve dAscq, near Lille, France, Friday, July 1, 2016. (AP Photo/Michael Sohn)
Belgium coach Marc Wilmots, center, speaks to players after the Euro 2016 quarterfinal soccer match between Wales and Belgium, at the Pierre Mauroy stadium in Villeneuve dAscq, near Lille, France, Friday, July 1, 2016. (AP Photo/Michael Sohn) AP

Ο Μαρκ Βίλμοτς οδήγησε μέσα σε μία τετραετία την εθνική ομάδα της χώρας του σε δύο τελικές φάσεις μεγάλης διοργάνωσης, όμως δεν μπόρεσε να κάνει το παραπάνω βήμα. Το 2014 το Βέλγιο αποκλείστηκε στους "8" από την μετέπειτα φιναλίστ του τουρνουά, Αργεντινή ενώ το 2016 αποχαιρέτησε το Euro και πάλι στην ίδια φάση (προημιτελικά), αυτή τη φορά από την Ουαλία.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Μαρκ Βίλμοτς "πλήρωσε το μάρμαρο" χάνοντας τη θέση του στην άκρη του πάγκου ωστόσο πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος επιστρέφει στη δράση, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ακτής Ελεφαντοστού να ανακοινώνει επίσημα τη συμφωνία μαζί του. Ο 48χρονος Βέλγος τεχνικός πήρε τη θέση του Γάλλου Μισέλ Ντουσιέρ και σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομοσπονδίας της χώρας έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Photo Credits: AP Photo/Michael Sohn

News 24/7

24MEDIA NETWORK