Η κριτική των Ελλήνων διεθνών

Η Εθνική ομάδα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στον αγώνα αλλά έφυγε με το βαρύ 3-0 από το Μπέλο Οριζόντε.

Η κριτική των Ελλήνων διεθνών

Αναλυτικά η κριτικών των παικτών

Ορέστης Καρνέζης: Πολλά τα τρία γκολ που δέχθηκε στα οποία δεν φέρει ευθύνη. Επενέβη σ' άλλες φάσεις και έδειξε σίγουρος για τον εαυτό του.

Βασίλης Τοροσίδης: Ο καλύτερος παίκτης της Εθνικής. Ειτε ως μπακ είτε ως χαφ, ακόμα και ως κρυφός φορ διέπρεψε. Δημιουργικός, κινητικός, αποτέλεσε κίνδυνο για την αντίπαλη άμυνα.

Χοσέ Χολέμπας: Ο χειρότερος της Εθνικής. Πολλά προβλήματα από την πλευρά του, προσωπικά λάθη, καμία βοήθεια στη δημιουργία.

Κώστας Μανωλάς: Δεν αντιμετώπισε πολλά προβλήματα όσο και αν ακούγεται παράξενο σ' ένα ματς που τελείωσε με 3-0. Θα μπορούσε μόνο να αντιδράσει καλύτερα στη φάση του πρώτου γκολ.

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Επίσης, σχετικά καλή απόδοση από τον άσο του Ντόρτμουντ που πήρε τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες στις οποίες ενεπλάκη.

Κώστας Κατσουράνης: Δεν βοήθησε όσο θα περίμενε κανείς. Μαρκαρίστηκε έξυπνα, δεν πήρε μπάλες στα πόδια του για να αρχίσει επιθέσεις και μοιραία βγήκε εκτός ρυθμού.

Γιάννης Μανιάτης: Ετρεξε πολύ, κάλυψε χώρους ενώ ήταν ίσως από τους πιο κινητικούς παίκτες του γηπέδου.

Παναγιώτης Κονέ: Ο καλύτερος χαφ της Εθνικής, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όταν και απείλησε άμεσα την αντίπαλη εστία με δύο εξαιρετικά σουτ. Προφανώς δεν έπρεπε να βγει για να μπει ο Καραγκούνης.

Δημήτρης Σαλπιγγίδης: Λίγα πράγματα από τον Μακεδόνα επιθετικό. Κάλυψε τη θέση του τακτικά αλλά δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά.

Γιώργος Σαμαράς: Καλός με την μπάλα, αν και λίγο αργός, προβλημάτισε τους αντιπάλους του με τη δραστηριότητά του αλλά την τάση του να πηγαίνει στο ένας εναντίον ενός.

Φάνης Γκέκας: Η μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς έπεσε στο...κεφάλι του και ο Ελληνας φορ την απώλεσε. Η απόδοσή του κρίνεται πάντα από το αν σκοράρει ή όχι.

Γιάννης Φετφατζίδης: Είχε όρεξη αλλά δεν βρήκε χώρους για να δημιουργήσει κινδύνους.

Κώστας Μήτρογλου: Βαρύς, φανερά ανέτοιμος, δεν τον ένιωσε η αντίπαλη άμυνα.

Γιώργος Καραγκούνης: Επαιξε λίγο για να κριθεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK