Βάλτε τους στο αεροπλάνο κύριε Σάντος

Ο Παντελής Βλαχόπουλος γράφει για το επεισόδιο μεταξύ Τζαβέλλα και Μανιάτη και διερωτάται γιατί ο Σάντος δεν βάζει ένα τέλος σ' αυτή τη φαρσοκωμωδία με τις κόντρες των διεθνών;

Βάλτε τους στο αεροπλάνο κύριε Σάντος
INTIME SPORTS

Παραδέχτηκα τον ομοσπονδιακό τεχνικό όταν στη συνέντευξή του στο Contra.gr είχε πει χαρακτηριστικά on camera: "Αν κάποιος δεν θέλει, θα φύγει!".

Αναφερόταν στο επεισόδιο του Κατσουράνη με τον Μανιάτη και φαινόταν αποφασισμένος να μην επιτρέψει να υπάρχει κακό κλίμα, στην αποστολή που θα ταξίδευε στη Βραζιλία.

"Αν έρθουν εδώ και το επαναλάβουνε τότε τελειώνει και η δεύτερη ευκαιρία που πήρανε. Αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα ξαναγίνει. Με ξέρουν πολύ καλά και ξέρουν ότι δεν θα δεχτώ κάτι τέτοιο."

Γιατί οι Μανιάτης-Τζαβέλλας πήραν και αυτοί τη δεύτερη ευκαιρία; Είναι τα απόνερα από το ματς της Τούμπας; Είναι ένα συνηθισμένο περιστατικό που συμβαίνει στην προπόνηση; Υπάρχουν δύο στρατόπεδα στην Εθνική; Υπάρχουν οι "νταβατζήδες" που ελέγχουν ακόμη και ποιοι διεθνείς θα μιλήσουν στα ΜΜΕ;

Ερωτήματα που υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα. Μύθοι και πραγματικότητες που δεν θα αποδειχτούν ποτέ, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Όμως εσείς κύριε Σάντος...

Ο Πορτογάλος βγήκε στη συνέντευξη Τύπου πριν από λίγες ώρες και είπε: "Μιλήσαμε και σχημάτισα την εντύπωση ότι αυτά είναι παρελθόν. Έχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους και πιστεύω ότι δεν υπάρχει θέμα."

Ερώτηση προς όλους: Πώς μπορεί να λυθεί ένα θέμα με το "σχημάτισα" και "έχω την "εντύπωση"; Την επόμενη φορά, σε ένα άλλο επεισόδιο οι παίκτες που θα το προκαλέσουν θα πουν. Αφού δεν τους έβαλε στο αεροπλάνο, γιατί να μην το κάνω και γω;

Και αν ισχύουν όσα ΔΕΝ γράφονται σε sites και εφημερίδες, γιατί κύριε Σάντος δεν τους βάζετε στο αεροπλάνο για την Ελλάδα;

Κάνε την υπέρβαση...

Αρχικά ο Φερνάντο Σάντος έπρεπε να είχε λήξει το θέμα Κατσουράνη-Μανιάτη με τον πιο απλό τρόπο. Με μια φωτογραφία μαζί, με μια κοινή δήλωση, με μια έξυπνη -αλλά επί της ουσίας κίνηση- με την οποία δεν θα θιγόταν κανενός η αξιοπρέπεια. Δεν έγινε τίποτα. Ο Κατσουράνης έκανε μια χαλαρή δήλωση, ο Μανιάτης όχι μόνο δεν τοποθετείται αλλά δεν θέλει καν οι δημοσιογράφοι να του κάνουν τη συγκεκριμένη ερώτηση και η ζωή συνεχίζεται.

Δεν θέλουμε να γίνουν φίλοι...

Οι δύο παίκτες δεν θα έχουν τη σχέση που είχαν πριν το επεισόδιο. Αν βρισκόμουν στη θέση τους, ενδεχομένως να είχα την ίδια συμπεριφορά. Όμως, η κίνησή τους δεν συνάδει με το καλό κλίμα της Εθνικής. Ο Φερνάντο Σάντος έπρεπε να είχε τελειώσει το θέμα από τη ρίζα του.

Να γυρίσουν πίσω!

Είναι εύκολο για τον Πορτογάλο και πρέπει να το κάνει: "Κύριοι Τζαβέλλα, Κατσουράνη, Μανιάτη, στην επόμενη συνέντευξη Τύπου θα πάτε μαζί, θα πείτε στους δημοσιογράφους ότι αυτά συμβαίνουν και το θέμα τελειώνει εδώ. Δεν θέλετε, αεροπλάνο και πίσω". Ο Φερνάντο Σάντος πρέπει να πάρει γενναίες αποφάσεις εντός και εκτός γηπέδου. Είναι τα τελευταία του ματς με την Ελλάδα. Κανείς δεν θα του πει τίποτα, κανείς δεν θα τον κατηγορήσει.

Γενναίες αποφάσεις από την 11αδα

Ο Σάντος δεν είναι κομπλεξικός. Αν δεν του πάει κάτι το αλλάζει. Δεν ακούει δημοσιογράφους και παράγοντες. Γι αυτό με την Ιαπωνία κάτι πρέπει να αλλάξει. Δεν μου αρέσει να το παίζω προπονητής και να του υποδείξω να βάλει τον Φετφατζίδη και τον Μήτρογλου. Ο προπονητής της Εθνικής, πρωτίστως, πρέπει να διαχειριστεί το ματς της 2ης αγωνιστικής με τους Ιάπωνες και μετά να φτιάξει τα αποδυτήρια. Έτσι κι αλλιώς μερικά πράγματα και μερικοί παίκτες δεν αλλάζουν. Υπάρχουν και οι ομάδες μην ξεχνάτε.

* Αν ισχύει ότι ο Μανιάτης έψαχνε εισιτήρια για να φύγει, τότε ο Σάντος έπρεπε να τον είχε στείλει ήδη σπίτι του.

Διαβάστε ακόμη:

Σχόλιο Δημήτρης Κριτής: Κατά συνθήκην ψέμα

Σχόλιο Άρης Ασβεστάς: Αποκλειστικά υπεύθυνοι οι Σαρρής και Σάντος…

Σχόλιο Κώστας Κεφαλογιάννης: Μια αγαπημένη οικογένεια και άλλα παραμύθια

Σάντος: "Τζαβέλλας-Μανιάτης μου έδωσαν να καταλάβω ότι το θέμα έληξε"

Υποβαθμίζουν το επεισόδιο Τζαβέλλα-Μανιάτη: "η Εθνική ήταν, είναι και θα είναι ομάδα"

Έξαλλος ο Μανιάτης!

Φραστικό επεισόδιο Μανιάτη-Τζαβέλλα

News 24/7

24MEDIA NETWORK