Τα 14 πιο παράξενα VIDEOS του 2014

Το 2014 επιφύλασσε πολλές χιουμοριστικές στιγμές και παράξενα VIDEO. Το Contra.gr συγκέντρωσε τα 14 πιο χαρακτηριστικά και σας τα παρουσιάζει. Από τον Τζόκοβιτς και τον Λεμπρόν Τζέιμς, στον φοιτητή που κέρδισε 10.000 δολάρια από τύχη και το τρομερό "ελληνικό" coreo της Αλ Αχλί. Απολαύστε τα.

Τα 14 πιο παράξενα VIDEOS του 2014

"Άσχετος" φοιτητής κέρδισε 10.000 δολάρια σε διαγωνισμό μπάσκετ

Απίστευτο σκηνικό κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας σε κολλεγιακό αγώνα μπάσκετ στο Τένεσι, με έναν φοιτητή που δεν είχε... ιδέα από μπάσκετ να κερδίζει 10.000 δολάρια σε διαγωνισμό.

Γέμισε γλάρους το γήπεδο

Είθισται όταν επιχειρείται κάποια εισβολή σε αγωνιστικό χώρο να μην γίνεται για καλό, στην προκειμένη όμως, οι "επισκέπτες" δεν είχαν κακό σκοπό. Ο λόγος για ένα σμήνος γλάρων που εθεάθη κατά τη διάρκεια του ματς μεταξύ της Μέλμπουρν Βίκτορι και της Γουέλινγκτον Φοίνιξ.

Τράβαγε μόνος του τη φανέλα του!

Μια απίστευτη κίνηση του Λεάντρο Νταμιάο κατέγραψαν οι κάμερες που κάλυπταν την αναμέτρηση της Σάντος με την Κρισιούμα, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να προσπαθεί να κερδίσει φάουλ τραβώντας ο ίδιος τη φανέλα του!

Τρέλανε το ballboy o Τζόκοβιτς

Δείτε τι έκανε σε ένα ballboy ο... τρελός Νόβακ Τζόκοβιτς κατά τη διάρκεια του πρώτο του αγώνα στο Roland Garros κόντρα στον Ζοάο Σόουζα. Το σίγουρο είναι ότι θα ρίξετε πολύ γέλιο!

To πιο στημένο παιχνίδι όλων των εποχών

Απίστευτα πράγματα σε ποδοσφαιρικό αγώνα του πρωταθλήματος Ινδονησίας, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν επίτηδες αυτογκόλ ώστε να αποφύγουν μία συγκεκριμένη ομάδα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Κάθισε σε ζεστό καφέ ο Μπιέλσα!

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Μαρσέλο Μπιέλσα κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μαρσέιγ με την Τουλούζ, όταν χωρίς να το καταλάβει κάθισε σε ένα ποτήρι ζεστό καφέ! Δείτε σε VIDEO το περιστατικό.

Το χειρότερο θέατρο στην ιστορία

Μια απίστευτη ερμηνεία έδωσε στην αναμέτρηση της Λιντς Γιουνάιτεντ με την Ντέρμπι Κάουντι ο Βραζιλιάνος Αντριάν, ο οποίος αντέδρασε υπερβολικά σε μαρκάρισμα που δέχθηκε από αντίπαλο. Δείτε το VIDEO.

Η πιο ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ κομπίνα σε κόρνερ

Οι παίκτες της Πρίμπραμ στην Τσεχία πραγματοποίησαν μία από τις πιο απίθανες κομπίνες σε κόρνερ που έχουμε δει κόντρα στην Τέπλιτσε. Απολαύστε τους.

"Βαφτίστηκε" γκολκίπερ κι οδήγησε την Λουντογκόρετς στους ομίλους!

Μία από τις πιο σπάνιες και όμορφες ποδοσφαιρικές ιστορίες καταγράφηκε στο "Βασίλ Λέβσκι" της Σόφιας. Πρωταγωνιστής ήταν ένας κεντρικός αμυντικός της Λουντογκόρετς, ονόματι Κοσμίν Μότσι, ο οποίος "βαφτίστηκε" γκολκίπερ, απέκρουσε δύο πέναλτι της Στεάουα και χάρισε στην ομάδα του την παρθενική της πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Μπουγέλωσαν τον Λεμπρόν με φόντο την Ελλάδα

Ο Λεμπρόν Τζέιμς κατά τη διάρκειά των διακοπών του στα ελληνικά νησιά, αποφάσισε να δεχθεί την πρόκληση του "Ice Bucket Challenge" από τον Κέβιν Ντουράντ! Δείτε σε VIDEO το αποτέλεσμα.

Κουτσούλισαν τον Άσλεϊ Γιανγκ!

Σαν να μην έφτανε η ήττα από την Σουόνσι στην πρεμιέρα της Premier League, ο Άσλεϊ Γιανγκ πρωταγωνίστησε σε μια άτυχη στιγμή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, όταν ένα πουλί τον κουτσούλισε στο... στόμα!

Το πιο γελοίο θέατρο προπονητή!

Μία από τις χειρότερες παραστάσεις της ζωής του έδωσε ο προπονητής ομάδας ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στη Γερμανία, ο οποίος... σωριάστηκε στο χορτάρι έπειτα από διένεξη με μέλος των αντιπάλων.

Παίκτρια του Άρη πανηγύρισε σηκώνοντας τη φανέλα της!

H Εύα Αργυροπούλου σκόραρε για τον Άρη στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Εργοτέλη και πανηγύρισε προσπαθώντας να βγάλει τη φανέλα, αλλά την τελευταία στιγμή οι συμπαίκτριές της δεν της επέτρεψαν να κάνει... στριπτίζ.

Ελληνικές λέξεις στο τρομερό coreo των φίλων της Αλ Αχλί

Ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους δεν γίνεται και οι οπαδοί της Αλ Αχλί φρόντισαν να το διατρανώσουν μέσω ενός εκπληκτικού coreo σε επτά διαφορετικές γλώσσες, μεταξύ των οποίων και η ελληνική.

News 24/7

24MEDIA NETWORK