Παραιτείται ο Σαμπέλα

Τα ΜΜΕ της Αργεντινής υποστηρίζουν ότι ο Αλεχάντρο Σαμπέλα ολοκλήρωσε τη θητεία του στον πάγκο της χώρας και την Τετάρτη (30/07) θα ανακοινωθεί η παραίτησή του.

Παραιτείται ο Σαμπέλα

Ο 59χρονος τεχνικός καθοδήγησε την "αλμπισελέστε" μέχρι τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, στον οποίο ηττήθηκε στα τελευταία λεπτά της παράτασης, χωρίς, ωστόσο να παρουσιάσει μία εντυπωσιακή ομάδα.

Ο... ισόβιος πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Χούλιο Γκροντόνα, καθώς και αρκετά μέλη της ΠΟ και φίλαθλοι, πίεζαν τον Σαμπέλα να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της χώρας και αυτό μοιάζει να συμβαίνει μέσα στις επόμενες ώρες.

Ο πρώην τεχνικός της Εστουδιάντες συναντήθηκε με τον επικεφαλής του αργεντίνικου ποδοσφαίρου και του ανακοίνωσε την απόφασή του και η AFA αναμένεται να την ανακοινώσει την Τετάρτη.

Ο ίδιος ο Σαμπέλα φέρεται έτοιμος να υπογράψει στη βραζιλιάνικη Γκρέμιο, ενώ φαβορί για την αντικατάστασή του προβάλλεται ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής Χοσέ Πέκερμαν (Μουντιάλ 2006), ο οποίος αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Κολομβίας.

Ο Πέκερμαν, πάντως, δεν διαθέτει την καλύτερη άποψη για τον Γκροντόνα κι αν τελικώς δεν αποδεχθεί την πρόταση, το δεύτερο όνομα στη σχετική λίστα φέρεται να είναι ο τέως τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Χεράρδο Μαρτίνο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK