"Έριξε" το twitter ο Χάουαρντ

Η εκπληκτική απόδοση του Αμερικανού τερματοφύλακα κόντρα στο Βέλγιο πυροδότησε θύελλα σχολίων στα social media. Τα tweets είχαν να κάνουν με το τι θα μπορούσε να... "σώσει" ο Χάουαρντ, με την απάντηση να είναι... τα πάντα, μέχρι και την ελληνική οικονομία! Δείτε τα καλύτερα.

"Έριξε" το twitter ο Χάουαρντ

Δεν πέρναγε τίποτα από τον Τιμ Χάουρντ στο ματς της Αμερικής με το Βέλγιο. Ο τερματοφύλακας της ομάδας του Κλίνσμαν ύψωσε ένα τείχος μπροστά από την εστία του και δεν επέτρεψε στους Βέλγους να σκοράρουν στην κανονική διάρκεια, στέλνοντας το ματς στην παράταση.

Εκεί μπορεί να δέχθηκε δύο τέρματα και οι Αμερικανοί να αποκλείστηκαν, ωστόσο οι 15 αποκρούσεις που έκανε στον αγώνα αποτελούν νέο ρεκόρ σε Μουντιάλ. Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ο Περουβιανός, Ραμόν Κιρόγκα με 13. Μέχρι και ο αρχηγός του Βελγίου, Βινσέντ Κομπανί συνεχάρη τον τερματοφύλακα της Αμερικής:

Όπως ήταν φυσικό, η εκπληκτική απόδοση του Αμερικανού κίπερ δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τον κόσμο των social media, με τα tweets που αναφέρονταν σε αυτόν να είναι χιλιάδες. Τα περισσότερα δε είχαν να κάνουν με το τι θα μπορούσε να... "σώσει" ο Χάουρντ, με το hashtag #thingsTimHowardCouldSave να κυριαρχεί.

Από τον Τιτανικό και τους δεινόσαυρους... μέχρι την ελληνική οικονομία! Διαβάστε τα καλύτερα:

Διαβάστε ακόμη:

Βέλγιο - ΗΠΑ 2-1 παρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK