Φαλκάο και Μαραντόνα σε εκπομπή για το ματς Κολομβία-Ελλάδα (VIDEO)

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο βρέθηκε μαζί με τον Ντιέγκο Μαραντόνα σε τηλεοπτική εκπομπή και σχολίασε μεταξύ αλλά την επικείμενη αναμέτρηση της Κολομβίας με την Εθνική Ελλάδος, άλλων και την συντριβή της Ισπανίας από την Ολλανδία. Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο Κολομβιανός.

Φαλκάο και Μαραντόνα σε εκπομπή για το ματς Κολομβία-Ελλάδα (VIDEO)

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο μπορεί να "κόπηκε" από την αποστολή της Κολομβίας για το Μουντιάλ λόγω τραυματισμού, ωστόσο βρίσκεται στη Βραζιλία και θα παρακολουθήσει από τις κερκίδες του γηπέδου την αναμέτρηση κόντρα στην Εθνική Ελλάδος.

Ο "τίγρης" ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή, μαζί με τον Ντιέγκο Μαραντόνα, όπου ρωτήθηκε για το προσεχές ματς της χώρας του κόντρα στην Ελλάδα. "Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Ελλάδα είναι έξυπνη ομάδα και με καλή οργάνωση στο παιχνίδι της. Εγώ θα είμαι στο πλευρό της εθνικής και θα ζήσω το ματς τόσο έντομα όσα κάθε άλλος Κολομβιανός. Ελπίζω τα παιδιά να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να μας δώσουν χαρά", το σχόλιό του.

Όσον αφορά τη συντριβή της Ισπανίας με 5-1 από την Ολλανδία, ο Φαλκάο έμεινε έκπληκτος: "Δεν περίμενα πως η Ισπανία θα έχανε με τέτοιο σκορ από την Ολλανδία, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Η Ισπανία μπορεί να κερδίσει τα άλλα δύο παιχνίδια της, να προκριθεί και να ξαναμπεί στο κόλπο".

Ενώ όπως ήταν λογικό ρωτήθηκε και για τον τραυματισμό του, ο οποίος δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στο Μουντιάλ: "Είμαι πολύ χαρούμενος για τις εκδηλώσεις συμπαράστασης του κόσμου. Για μένα αυτή είναι μια οδυνηρή περίοδος και η στήριξη των φιλάθλων μού δίνει δύναμη να συνεχίσω την προσπάθειά μου και να επιστρέψω δυνατός στα γήπεδα".

Τέλος, ο Φαλκάο φαίνεται να μην μπορεί να επιλέξει τον νικητή της διοργάνωσης, καθώς θεωρεί ότι υπάρχουν πολλά φαβορί: " Δεν ξέρω ποια ομάδα είναι φαβορί. Όλα μπορούν να συμβούν σε αυτό το τουρνουά. Η κατάσταση είναι πολύ ισορροπημένη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK