Γκάνα: Μεταφορά 3 εκατομμυρίων δολαρίων στους παίκτες!

Μεταφορά τριών εκατομμυρίων δολαρίων έκανε η ομοσπονδία της Γκάνας στους ποδοσφαιριστές της πριν το τελευταίο και κρίσιμο ματς των ομίλων του Μουντιάλ κόντρα στην Πορτογαλία. Το περίεργο όμως της υπόθεσης είναι ότι έγινε σε μετρητά και όχι σε τραπεζικό λογαριασμό!

Γκάνα: Μεταφορά 3 εκατομμυρίων δολαρίων στους παίκτες!

Μετά το σάλο που προκλήθηκε για την περίπτωση στημένων αγώνων στο Μουντιάλ με τη συμμετοχή της Γκάνας, η χώρα ήρθε και πάλι στο προσκήνιο. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την "Globo", έκανε σχεδόν όλη τη Βραζιλία να ασχοληθεί μαζί της, καθώς αρκετά αυτοκίνητα μαζί με τη συνοδεία της αστυνομίας, μετέφεραν στους παίκτες της ομάδας, το ποσό των 3.000.000 δολαρίων, προκαλώντας φυσικά την περιέργεια πολλών.

Η πληρωμή αυτή έγινε από την ομοσπονδία στους παίκτες, για την πρόκρισή τους στο Μουντιάλ. Χρήματα δηλαδή που θα έπρεπε να είχαν πάρει εδώ και αρκετό καιρό. Οι ποδοσφαιριστές ωστόσο δεν τα είχαν δει στους λογαριασμούς μέχρι και την Τετάρτη (25/6) και απείλησαν πως δεν θα κατέβουν να αγωνιστούν στο τελευταίο ματς των ομίλων κόντρα στην Πορτογαλία την Πέμπτη (26/6) αν δεν πληρωθούν.

Γκάνα: Μεταφορά 3 εκατομμυρίων δολαρίων στους παίκτες!

Από την ομοσπονδία εδώ και αρκετό καιρό δήλωναν έλλειψη ρευστού γι' αυτό και δεν είχαν πληρωθεί οι παίκτες, κάτι που λύθηκε όμως. Σύμφωνα με την "Agence France Press", αρκετά οχήματα έφτασαν το βράδυ της Τετάρτης (25/6) στο ξενοδοχείο της αποστολής, μεταφέροντας τα χρήματα σε μετρητά. Μάλιστα, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που δείχνουν τους παίκτες της Γκάνας να παίρνουν στα χέρια τους τα χρήματα, φανερά χαρούμενοι (100.000 δολάρια πήρε περίπου ο καθένας).

Γκάνα: Μεταφορά 3 εκατομμυρίων δολαρίων στους παίκτες!

Όπως εξήγησε ο προπονητής της χώρας, Τζέιμς Άπια, στην Γκάνα δεν συνηθίζουν να βάζουν τα χρήματα σε τραπεζικούς λογαριασμούς. Ορισμένοι παίκτες μάλιστα δεν διαθέτουν καν λογαριασμό στην τράπεζα και οι πληρωμές γίνονται σχεδόν πάντα με μετρητά.

Γκάνα: Μεταφορά 3 εκατομμυρίων δολαρίων στους παίκτες!

Έτσι οι παίκτες της Γκάνας θα αντιμετωπίσουν πιο ήρεμοι την Πορτογαλία, μιας και πλέον έχουν πληρωθεί. Τα "μαύρα αστέρια" έκαναν την τελευταία τους προπόνηση με κόσμο να τους παρακολουθεί και δήλωσαν συγκεντρωμένοι για την νίκη.

Το ερώτημα βέβαια αρκετών είναι το πως ενώ η ομοσπονδία που δεν είχε καταφέρει να αποπληρώσει τους παίκτες εδώ και τόσο καιρό, το έκανε λίγο πριν το τελευταίο ματς και μάλιστα σε μετρητά! Όπως ήταν φυσικό, οι φήμες περί... στημένων αποτελεσμάτων ξαναφούντωσαν.

Διαβάστε ακόμη:

Αποκάλυψη της "Telegraph" για "στημένα" στο Μουντιάλ

Εντολή για περαιτέρω έρευνα δίνει η Γκάνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK