"Ο Ρονάλντο δεν είναι αρρενωπός"

Σαν σταρ που είναι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πολλούς θαυμαστές. Ειδικά όσον αφορά το θηλυκό φύλο, εκεί είναι που γίνεται χαμός. Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά, των ανθρώπων που δεν τον "πάνε". Σίγουρα η κοπέλα του Χούμελς ανήκει στη δεύτερη κατηγορία.

"Ο Ρονάλντο δεν είναι αρρενωπός"

Πολύ... κράξιμο από την Κάθι Φίσερ, κοπέλα του Ματς Χούμελς, στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Όπως είπε, δεν έχει τίποτα αρρενωπό πάνω του και το γεγονός πως είναι άτριχος δεν είναι όμορφο. Τόνισε ακόμη ότι προτιμάει μαχητές, παρά μοντέλα.

Αναλυτικά τι είπε η Κάθι Φίσερ:

"Είχατε δει τον πανηγυρισμό του στη νίκη (της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Ατλέτικο Μαδρίτης) στον τελικό του Champions League; Δεν είχε ούτε λίγο λίπος, αλλά δυστυχώς ούτε μία τρίχα στο σώμα του.

Θεωρείτε ότι αυτό είναι αρρενωπό για εσάς; Για εμένα, όχι! Εγώ δεν είμαι υπέρ της αποτρίχωσης για τους άνδρες. Δεν μου αρέσει όταν τα πόδια ενός άντρα είναι περισσότερο ξυρισμένα και από τα δικά μου.

Εμένα μου αρέσουν οι άνδρες που πηγαίνουν αξύριστοι για καφέ, όταν εκείνοι που μετά το παιχνίδι είναι έχουν… σημάδια από μάχη. Καλύτερα μαχητής, παρά τοπ-μόντελ".

Η Φίσερ:

"Ο Ρονάλντο δεν είναι αρρενωπός"

News 24/7

24MEDIA NETWORK