Σκολάρι: "Φταίω, αλλά δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν"

Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι βρέθηκε στην πιο δύσκολη θέση της καριέρας του μετά τη συντριβή της Βραζιλίας με 1-7 απ' τη Γερμανία στον ημιτελικό του Μουντιάλ. "Είναι μάλλον η χειρότερη ημέρα της ζωής μου", δήλωσε ο Βραζιλιάνος.

Σκολάρι: "Φταίω, αλλά δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν"

" Ζητάμε συγγνώμη για το αποτέλεσμα", ήταν οι πρώτες λέξεις που βγήκαν απ' το στόμα του Σκολάρι. "Ευχαριστούμε τους οπαδούς για την υποστήριξη ακόμα και σ' αυτήν την ήττα".

" Εγώ είμαι ο υπεύθυνος για το καταστροφικό αποτέλεσμα. Εγώ έκανα τις επιλογές. Εγώ είμαι υπεύθυνος".

" Αυτό που συνέβη δεν είχε να κάνει με τον τρόπο που παίζαμε τόσο καιρό. Χάσαμε τον έλεγχο, κάτι που δεν είναι φυσιολογικό, αλλά συμβαίνει".

" Δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν. Έκανα καλή δουλειά, όπως έχω κάνει παντού. Είναι μία ήττα, μόλις τρίτη τους τελευταίους 18 μήνες".

Όταν ρωτήθηκε για την εξέλιξη του αγώνα, ο Σκολάρι παραδέχθηκε πως δεν μπορούσε να αλλάξει τίποτα. " Ήταν το ένα γκολ μετά το άλλο. Δεν μπορούσε να γίνει τίποτα κατά τη διάρκεια αυτής της κατάρρευσης. Χάσαμε την οργάνωσή μας, μετά το πρώτο γκολ πανικοβληθήκαμε. Μας πήγαν όλα στραβά, αλλά θα ζήσω με τις συνέπειες".

Ο Σκολάρι είχε μόνο καλά λόγια για τη Γερμανία: " Η Γερμανία ήταν καταπληκτική. Θα τα έκαναν όλα αυτά ακόμα κι αν είχαμε τον Νεϊμάρ, δεν μπορούσαμε να τον σταματήσουμε".

Κλείνοντας, ο Σκολάρι θέλησε να δείξει το δρόμο στο μέλλον: " Είμαστε σε ένα μονοπάτι, όπως είναι και η Γερμανία. Απ' την 23άδα μου, τουλάχιστον 14-15 θα είναι στην ομάδα το 2018".

News 24/7

24MEDIA NETWORK