Το τελευταίο Μουντιάλ των "αστέρων"

Διαβάστε ποια μεγάλα αστέρια του ποδοσφαίρου θα αγωνιστούν στο τελευταίο Μουντιάλ της καριέρας τους. Εμβληματικοί αρχηγοί, σπεσιαλίστες εκτελεστές και τρομεροί τεχνίτες, θα δώσουν την τελευταία τους παράσταση σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το τελευταίο Μουντιάλ των "αστέρων"

Στο Μουντιάλ της Βραζιλίας θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε μερικούς από τους παίκτες που έγραψαν ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, για τελευταία φορά.

Η λίστα των παικτών για τους οποίους το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο είναι μεγάλη, με τα ονόματα που την απαρτίζουν να είναι ακόμη... μεγαλύτερα. Πρόσφατα, ο Φρανκ Ριμπερί ανακοίνωσε πως: "Το Μουντιάλ αυτό θα είναι το τελευταίο της καριέρας μου, οπότε πρέπει να προσπαθήσουμε να το κατακτήσουμε".

Για το Γάλλο σταρ αυτή θα είναι η τρίτη διοργάνωση που θα αγωνιστεί μετά από αυτές της Γερμανίας και της Ν. Αφρικής. Την απόφαση του ωστόσο, συμμερίζονται και οι Τσάβι Ερνάντες, Ντιντιέ Ντρογκμπά, Αντρέα Πίρλο, Στίβεν Τζέραρντ, Φρανκ Λάμπαρντ και Ράφαελ Μάρκες.

Η τελευταία παράσταση των αρχηγών

Το τελευταίο Μουντιάλ των "αστέρων"

Ο εμβληματικός αρχηγός της εθνικής Αγγλίας, Στίβεν Τζέραρντ, στα 34 του χρόνια και ο υπαρχηγός της ομάδας, Φρανκ Λάμπαρτ θα αγωνιστούν για τελευταία φορά μαζί σε Μουντιάλ. Και γι' αυτούς θα είναι η τρίτη διοργάνωση μετά από αυτές του 2006 και 2010.

Ο Ντιντιέ Ντρογμπά, αρχηγός της Ακτής Ελεφαντοστού στα 36 του σίγουρα δεν μπορεί να ελπίζει πως θα βρεθεί και στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, μιας και θα έχει κλείσει τα 40 του χρόνια. Ο ηγέτης της επίθεσης των "ελεφάντων", που θα αντιμετωπίσει μάλιστα και την Εθνική Ελλάδος, θα βρεθεί για τρίτη φορά σε Μουντιάλ.

"Αντίο" από δύο μαέστρους του κέντρου

Το τελευταίο Μουντιάλ των "αστέρων"

Σε λίγες μέρες ο Αντρέα Πίρλο κλείνει τα 35 του χρόνια, ωστόσο η εθνική Ιταλίας στηρίζει πολλά πάνω στον "μαέστρο". Μετά από τρία Μουντιάλ ο Ιταλός θα πει "αντίο" στη διοργάνωση φέτος, έχοντας κατακτήσει και τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή το 2006.

Όπως όλα δείχνουν, ο μέσος της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Ισπανίας, Τσάβι Ερνάντες, στα 34 του χρόνια θα δώσει την τελευταία του παράσταση σε Μουντιάλ. Αυτή θα είναι η τέταρτη συνεχόμενη διοργάνωση για τον πρωταθλητή κόσμου για το 2010, Τσάβι (2002, 2006,2010 και 2014).

Τέλος, "αντίο" σε Παγκόσμιο Κύπελλο θα πουν τόσο ο Μεξικανός αμυντικός Ράφαελ Μάρκες, όσο και ο Αμερικάνος τερματοφύλακας Τιμ Χάουαρντ, με θητεία σε Μπαρτσελόνα και Έβερτον, αντίστοιχα.

Αντίθετα, ο Ετό, τον οποίο ο Μουρίνιο σχολίασε για την ηλικία του, δήλωσε πως δεν θα σταματήσει στο φετινό Μουντιάλ: "Θα παίξω και σ' αυτό και στο επόμενο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK