"Τριάρα" η Αργεντινή, νίκες για Χιλή, Ουρουγουάη (VIDEOS)

H Αργεντινή νίκησε με 3-0 στο φιλικό με το Τρινιντάντ και Τομπάκο, με το Λιονέλ Μέσι να μη σκοράρει κανένα από τα γκολ της ομάδας. Με νίκες έκλεισαν την βραδιά Χιλή και Ουρουγουάη στα φιλικά τους. Διαβάστε αναλυτικά για τα ματς και δείτε τα γκολ που σημειώθηκαν.

"Τριάρα" η Αργεντινή, νίκες  για Χιλή, Ουρουγουάη (VIDEOS)

Η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι, έπαιζε τα ξημερώματα της Πέμπτης 5/6 φιλικό προετοιμασίας με την εθνική ομάδα του Τρινιντάντ και Τομπάκο. Αν και ο αντίπαλος δεν είναι ο κατάλληλος για να βγάλει κανείς συμπεράσματα, η "αλμπισελέστε" επικράτησε με 3-0, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα.

Το πρώτο γκολ ήρθε λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Η Αργεντινή κέρδισε κόρνερ, από μια απίστευτη ευκαιρία που έχασε ο Μέσι λίγο νωρίτερα, ο Άνχελ Ντι Μαρία σέρβιρε και ο Ροντρίγκο Παλάσιο με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 51ο λεπτό, ο Χαβιέρ Μασκεράνο έκανε το 2-0, σπρώχνοντας τη μπάλα στα δίχτυα μετά από δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Μέσι. Τέλος, δέκα-τρία λεπτά αργότερα (64ο λεπτό), ο Μάξι Ροντρίγκες έγραψε το τελικό 3-0 για την "αλμπισελέστε".

Η σύνθεση της Αργεντινής:

Ρομέρο, Καμπανιάρο, Φεντερίκο Φερνάντες, Ντεμιτσέλις (46' Μπασάντα), Ρόχο, Μαστσεράνο (70' Ρίκι Άλβαρες), Γκάγκο (46' Λούκας Μπίγλια), Ντι Μαρία (63' Ένσο Πέρες), Μέσι, Λαβέτσι (56' Μάξι Ροντρίγκες), Παλάσιο (70' Αουγκούστο Φερνάντες).

Τα γκολ και οι φάσεις του αγώνα:

Νίκες για Χιλή και Ουρουγουάη

Τόσο η Χιλή, όσο και η Ουρουγουάη επικράτησαν με 2-0 της Σλοβενίας και της Β. Ιρλανδίας, αντίστοιχα. Οι δύο ομάδες της Λατινικής Αμερικής προετοιμάζονται πυρετωδώς για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου και έχουν αμφότερες μεγάλες βλέψεις για κάτι καλό στη διοργάνωση. Στο παιχνίδι της Χιλής με τη Σλοβενία, το πρώτο ημίχρονο ήταν αναγνωριστικό για τους δύο αντιπάλους, χωρίς γρήγορο ρυθμό και με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Τα γκολ ήρθαν λίγο πριν το φινάλε, με δημιουργό τον Αλέξις Σάντσες. Συγκεκριμένα, ο Εντουάρντο Βάργκας στο 79ο λεπτό άνοιξε το σκορ, ενώ ο Μαουρίσιο Πινίγια τρία λεπτά αργότερα (82ο λεπτό) έκανε το 2-0, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Ρόι Κάρολ.

H σύνθεση της Χιλής:

Ερέρα, Ίσλα, Μεντέλ (77' Πινίγια), Φρανσίσκο Σίλβα, Ρόχας, Μένα, Μαρσέλο Ντίας (85' Φελίπε Γκουτιέρες), Καρμόνα (59' Αράνγκις), Βαλδίβια (77' Βιντάλ), Ορεγιάνα, Παρέδες (60' Αλέξις Σάντσες).

Τα γκολ της Χιλής και οι καλύτερες φάσεις του αγώνα:

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Ουρουγουάη αντιμετώπιζε την μαχητική Σλοβενία και κατάφερε να επιβληθεί με 2-0. Το σκορ για τη "σελέστε" άνοιξε ο Καβάνι στο 37ο λεπτό, ενώ ο Στουάνι στο 76ο διπλασίασε τα γκολ για την ομάδα του.

H σύνθεση της Ουρουγουάης:

Μουσλέρα, Μάξι Περέιρα (46' Φουσίλε), Γκοντίν (46' Άλβαρο Γκονσάλες), Μαρτίν Κάσερες, Γκαργκάνο (46' Χοσέ Μαρία Χιμένες) (81' Κοάτες), Αρέβαλο Ρίος, Γκαστόν Ραμίρες (46' Στουάνι), Κριστιάν Ροντρίγκες (75' Άλβαρο Περέιρα), Φορλάν, Καβάνι.

Γκολ και φάσεις του ματς:

Τα μεταμεσονύχτια φιλικά:

Αργεντινή - Τρίνινταντ & Τομπάκο 3-0(45'+1 Παλάσιο, 51' Μαστσεράνο, 64' Μάξι Ροντρίγκες)

Ουρουγουάη - Σλοβενία 2-0(37' Καβάνι, 76' Στουάνι)

Χιλή - Β.Ιρλανδία 2-0(79' Εντουάρντο Βάργκας, 82' Πινίγια)

Ελ Σαλβαδόρ - Ακτή Ελεφαντοστού 1-2 (76' Άλβαρες - 8' Ζερβινιό, 42' Ντρογμπά)

Διαβάστε ακόμη:

Αμυντικά προβλήματα η Ακτή Ελεφαντοστού (VIDEO)

Δεν έπεισε η Ολλανδία, ισόπαλη με το Λουξεμβούργο η Ιταλία!

News 24/7

24MEDIA NETWORK