Χρωστάει ακόμα η Γερμανία

Ένα μήνα μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η πρωταθλήτρια κόσμου Γερμανία δεν έχει τακτοποιήσει τις οφειλές της για τη διαμονή και τις προπονήσεις της στην Μπαΐα της Βραζιλίας, με την τοπική κοινότητα να διεκδικεί το ποσό των 620.000 ευρώ.

Χρωστάει ακόμα η Γερμανία

Τι κι αν το Παγκόσμιο Κύπελλο αποτελεί παρελθόν εδώ και περίπου ένα μήνα; Η πρωταθλήτρια κόσμου Γερμανία, δεν έχει εξοφλήσει ακόμη το ποσό για τις υπηρεσίες που της παρασχέθηκαν κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στην Βραζιλία.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία "Santo André Acquamarina Real Estate", που ανήκει σε τρεις Γερμανούς που διαμένουν στη Βραζιλία, προσλήφθηκε από την γερμανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου με στόχο την ειδική διαμόρφωση μιας εδαφικής έκτασης στην Μπαΐα για τη διαμονή αλλά και τις προπονήσεις των "πάντσερ" κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ.

Χρωστάει ακόμα η Γερμανία

Ωστόσο, οι Γερμανοί φαίνεται πως δεν είναι ιδιαίτερα... καλοπληρωτές, καθώς ένα μήνα μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης και την κατάκτηση του τροπαίου δεν έχουν καταβάλει ακόμη όλο το ποσό, με αποτέλεσμα η εταιρεία να διεκδικεί πλέον περίπου 620.000 ευρώ, στα οποία περιλαμβάνεται και το κόστος των καλλιτεχνών που προσλήφθηκαν για τη διακόσμηση των δωματίων.

Σε περίπτωση που η γερμανική ομοσπονδία δεν ξεχρεώσει μέχρι το χρονικό περιθώριο που της έχει δοθεί, η υπόθεση αναμένεται να ακολουθήσει τη δικαστική οδό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK