Ο Μέσι μπορεί να σταματήσει τον Τζημόπουλο!

Σούπερ άτυχος μπορεί να αποδειχθεί ο Θεμιστοκλής Τζημόπουλος, αφού η Νέα Ζηλανδία είναι πιθανό να αντιμετωπίσει την... τραγική Αργεντινή για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018.

New Zealands Themi Tzimopoulos, center, controls the ball in front of Mexicos Oribe Peralta, right, in the first half of an international friendly soccer match Saturday, Oct. 8, 2016, in Nashville, Tenn. (AP Photo/Mark Humphrey)
Tzimopoulos AP

Χωρίς τον Λιονέλ Μέσι (τέσσερα ματς τιμωρημένος) η Αργεντινή αποδείχθηκε... λίγη και έχασε εύκολα 2-0 από την Βολιβία, με αποτέλεσμα να πέσει στην 5η θέση του ομίλου της και να χάσει την απευθείας συμμετοχή στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο 5ος από τον συγκεκριμένο όμιλο δίνει προκριματικά με τον νικητή των προκριματικών της τελικής φάσης στην Ωκεανία! Ποιος θεωρείται φαβορί στον τελικό; Μα φυσικά η Νέα Ζηλανδία του Τζημόπουλου!

Έτσι, ο άσος του ΠΑΣ Γιάννινα, αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό η Αργεντινή πάντα, είναι πιθανό να βρει αντίπαλο τον άσο της Μπαρτσελόνα. Θυμίζουμε πως ο Μέσι επιστρέφει από την τιμωρία του στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου με το Εκουαδόρ.

Photo credit: AP Photo/Mark Humphre

News 24/7

24MEDIA NETWORK