Πήρε φόρα από το CL, απογειώθηκε στο... Μουντιάλ ο διαστημικός Ρονάλντο!

Η Ισπανία πέτυχε τρία γκολ στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ της Ρωσίας όμως δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη γιατί απέναντί της είχε τον υπερπαίκτη που λέγεται Κριστιάνο Ρονάλντο (VIDEOS)!

Portugal's Cristiano Ronaldo scores his third goal with a free kick during the group B match between Portugal and Spain at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Friday, June 15, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Portugal's Cristiano Ronaldo scores his third goal with a free kick during the group B match between Portugal and Spain at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Friday, June 15, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Το τέταρτο κατά σειρά ματς της τελικής φάσης του Μουντιάλ 2018 όχι απλά ήταν ομορφότερο και από τα τρία μαζί που είχαν προηγηθεί αλλά μπαίνει σίγουρα στην κατηγορία των "κλασικών" αγώνων του θεσμού που θα μνημονεύουμε για χρόνια.

Πορτογαλία και Ισπανία, οι δύο ομάδες που έχουν πάρει τα τρία τελευταία Euros παίρνοντας τη σκυτάλη από την Ελλάδα (το 2008 και το 2012 η Ισπανία, το 2016 η Πορτογαλία), έδωσαν μία πραγματική μάχη και το φινάλε αποζημίωσε κάθε ποδοσφαιρόφιλο καθώς απόλαυσε έξι γκολ, φοβερό θέαμα και απίστευτο σασπένς.

Η "φούρια ρόχα" είχε για σκόρερ τους Ντιέγκο Κόστα (δις) και Νάτσο και μπόρεσε να ανατρέψει το εις βάρος της 1-2 και να το κάνει 3-2 όμως δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο από ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν πολυ σκληρός για να πεθάνει.

Εκείνος ήταν που έβαλε την ομάδα του Σάντος μπροστά στο σκορ στο 4' με εύστοχο πέναλτι, εκείνος που της ξαναέδωσε προβάδισμα στο 44' με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, εκείνος πάλι που δεν την άφησε να χάσει, όταν εκτέλεσε με τρομερό φάουλ τον Ντε Χέα για το τελικό 3-3!

Σε αυτό δε το ματς ο 33χρονος σούπερ σταρ έγινε ο μοναδικός στην ιστορία του ποδοσφαίρου που έχει σκοράρει σε οκτώ σερί μεγάλες διοργανώσεις (4 Μουντιάλ και 4 Euros) και ταυτόχρονα ο γηραιότερος που πετυχαίνει χατ-τρικ σε τελική φάση Μουντιάλ.

Στο άλλο ματς του δευτέρου ομίλου που προηγήθηκε, το Ιράν πήρε τη νίκη απέναντι στο Μαρόκο χάρη σε αυτογκόλ που σημειώθηκε στο 95' και πλέον απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στον όμιλο.

Στο πρώτο χρονικά ματς της Παρασκευής με το οποίο ολοκληρώθηκε ο 1ος όμιλος, η Ουρουγουάη έκαμψε με 1-0 την αντίσταση της Αιγύπτου με κεφαλιά-κανονιά του Χιμένες στο 89ο λεπτό.

Περισσότερα για το παιχνίδι και το πανόραμα του Μουντιάλ ΕΔΩ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK