"Άναψε φωτιές" το τεράστιο δαχτυλίδι της συντρόφου του Ρονάλντο!

Δεν είναι μόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο που παίζει μεγάλη μπάλα εντός γηπέδων στη Ρωσία αλλά και η αγαπημένη του, Χεορχίνα Ροντρίγκεθ, που τους αφήνει όλους άφωνους στις εξέδρες (PHOTOS)!

"Άναψε φωτιές" το τεράστιο δαχτυλίδι της συντρόφου του Ρονάλντο!

Το συμπέρασμα που μπορούμε να εξάγουμε αυτές τις πρώτες οκτώ επτα ημέρες του Μουντιάλ είναι ένα: δεν υπάρχει ομάδα που να μπορεί να σταματήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Το γεγονός πως είναι 33 ετών και πως προέρχεται από μία (ακόμα) εξαντλητική σεζόν με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης δεν στέκεται ικανό να κάνει τον "CR7" να "κόψει ταχύτητα", ο οποιός είναι ήδη πρώτος σκόρερ στα γήπεδα της Ρωσίας με απολογισμό 4 γκολ σε 2 αγώνες.

Είναι μάλιστα ο μοναδικός σκόρερ για την πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Μουντιάλ της Ρωσίας και τα γκολ του έχουν φέρει την ομάδα του Φερνάντο Σάντος πολύ κοντά στην πρόκριση στους "16" της διοργάνωσης, εκεί όπου αν βρεθεί θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ουρουγουάης ή Ρωσίας.

Την ώρα μάλιστα που ο σούπερ σταρ της Πορτογαλίας δίνει σόου εντός γηπέδων (ακόμα και με το... μούσι που επέλεξε να αφήσει), αντίστοιχο σόου προσφέρει και η σύντροφός του στις κερκίδες.

Η Χεορχίνα Ροντρίγκεθ έχει ακολουθήσει τον Ρονάλντο στην Ρωσία και το απόγευμα της Τετάρτης κατά τη διάρκεια του Πορτογαλία-Μαρόκο τράβηξε πάνω της όλα τα φλας στο "Λουζνίκι" επιδεικνύοντας το τεράστιο δαχτυλίδι που φορούσε...

Μήπως πρόκειται για δαχτυλίδι αρραβώνων, οπότε να περιμένουμε σύντομα τον γάμο του ζευγαριού; Αυτή την είδηση αναπαράγουν εδώ και λίγη ώρα τα διεθνή ΜΜΕ με τις φωτογραφίες της 24χρονους συντρόφου του Ρονάλντο να κάνουν το γύρο του κόσμου μέσω των social media.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ...

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK