Άτυχη η Λίβερπουλ, πιο άτυχη η Αγγλία

Η ατυχία χτύπησε τη... πόρτα της Λίβερπουλ και της εθνικής Αγγλίας πριν καν ξεκινήσει το Μουντιάλ. Βασικό "γρανάζι" της ομάδας που πρωταγωνιστεί στο Champions League, χάνει το προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο, λόγω σοβαρού τραυματισμού.

Liverpool's Alex Oxlade-Chamberlain is carried on a stretcher after getting injured during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and AS Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, April 24, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Liverpool's Alex Oxlade-Chamberlain is carried on a stretcher after getting injured during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and AS Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, April 24, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP IMAGE

Τι κι αν η Λίβερπουλ θριάμβευσε στον ημιτελικό με τη Ρόμα. Η μεγάλη νίκη των "κόκκινων" αποδείχτηκε... μισή χαρά, τόσο για τον σύλλογο, όσο και για την εθνική της Αγγλίας, καθώς ο Άλεξ Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο πόδι που τον θέτει νοκ - άουτ.

Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ επιβεβαίωσε τους φόβους για μεγάλη ζημιά του παίκτη, ανακοινώνοντας ότι η σεζόν του 25χρονου τόσο σε συλλογικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο τελειώνει εδώ για φέτος, καθώς έχουν "πειραχτεί" οι σύνδεσμοι στο γόνατό του, χωρίς να διευκρινίζεται η ακριβής γνωμάτευση.

Το χειρότερο είναι πως η συγκεκριμένη εξέλιξη αφήνει τον Γιούργκεν Κλοπ με τρεις επιλογές στο κέντρο για τη συνέχεια, καθώς και ο Άνταμ Λαλάνα με τον Εμρέ Τσαν βρίσκονται εκτός δράσης, έχοντας διαθέσιμους στο ρόστερ μόνο τους Τζέιμς Μίλνερ, Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ και Τζόρνταν Χέντερσον.

Όσον αφορά το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των "λιονταριών", ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ καλείται πλέον να βρει τον αντικαταστάτη του Τσάμπερλεϊν, με μία θέση να αδειάζει και ίσως να προορίζεται για έναν παλιότερο συμπαίκτη του στην Άρσεναλ, τον Θίο Γουόλκοτ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK