Δεν άντεξε και "ξέσπασε" κατά των ΜΜΕ ο Ρούνεϊ

Ο Γουέιν Ρούνεϊ εξοργίστηκε με τα σενάρια που τον θέλουν με το ένα πόδι... εκτός εθνικής Αγγλίας επειδή "συνελήφθη" μεθυσμένος και έδωσε σκληρή απάντηση σε αγγλικά ΜΜΕ.

Δεν άντεξε και "ξέσπασε" κατά των ΜΜΕ ο Ρούνεϊ

Μετά το μίνι σκάνδαλο στο οποίο πρωταγωνίστησε τις τελευταίες ημέρες, μεθώντας σε ξενοδοχείο που διέμενε η αποστολή της εθνικής Αγγλίας πριν το φιλικό με την Ισπανία, ο Γουέιν Ρούνεϊ δέχτηκε αμείλικτη κριτική από τα αγγλικά ΜΜΕ και πολλά ήταν τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας και ήθελαν τους ανθρώπους της FA να σκέφτονται ακόμα και την απομάκρυνσή του από την εθνική ομάδα.

Όλα αυτά έκαναν τον παίκτη των 119 συμμετοχών με τα "τρία λιοντάρια" (κυνηγάει το ρεκόρ του Πίτερ Σίλτον που έχει 125 παιχνίδια) να βγει από τα... ρούχα του και με δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ, δεν δίστασε να επιτεθεί σε μερίδα του Τύπου.

Δεν άντεξε και "ξέσπασε" κατά των ΜΜΕ ο Ρούνεϊ

"Αυτό που συμβαίνει, είναι ντροπή. Είμαι υπερήφανος που παίζω για τη χώρα μου και υπερήφανος για τα επιτεύγματά μου. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Αυτό που γίνεται συνιστά έλλειψη σεβασμού και λέω "αρκετά". Αυτό μόνο θέλω να πω.

Αισθάνομαι πως τα μίντια προσπαθούν να γράψουν τη νεκρολογία μου και δεν θα επιτρέψω να συμβεί αυτό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK