Διέλυσε το Γιβραλτάρ και προσπέρασε την Ελλάδα η Βοσνία!

Η Βοσνία επικράτησε με 4-0 στην έδρα του Γιβραλτάρ και "σκαρφάλωσε" στη δεύτερη θέση του ομίλου, βάζοντας σε δύσκολη θέση την Εθνική Ελλάδας (VIDEO).

Bosnias  Edin Dzeko ,left, Vedad Ibisevic, centre,  and  Ermin Zec, left,  celebrate victory during the Euro 2016 Group B qualifying match between  Bosnia Herzegovina and Andorra , at the Bilino Pole stadium in Zenica, Bosnia, on Sunday, Sept. 6, 2015. Bosnia won match with 3:0.(AP Photo/Amel Emric)
Bosnias Edin Dzeko ,left, Vedad Ibisevic, centre, and Ermin Zec, left, celebrate victory during the Euro 2016 Group B qualifying match between Bosnia Herzegovina and Andorra , at the Bilino Pole stadium in Zenica, Bosnia, on Sunday, Sept. 6, 2015. Bosnia won match with 3:0.(AP Photo/Amel Emric) AP

Μόλις για 35 λεπτά αντιστάθηκε το Γιβραλτάρ κόντρα στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, μέχρι τη στιγμή που ο Έντιν Τζέκο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ αδύναμοι και το δεύτερο ημίχρονο αποτέλεσε... μονόλογο για τους Βόσνιους που πέτυχαν άλλα τρία τέρματα με τους Κόντρο, Λούλιτς και Τζέκο.

Την ίδια ώρα μάθαιναν πως η Εθνική Ελλάδας έχανε με 2-1 μέσα στο "Καραϊσκάκης" από το Βέλγιο και ξέσπαγαν σε πανηγυρισμούς, αφού αυτό το αποτέλεσμα έβαλε τους Βόσνιους σε θέση ισχύος για την πρόκριση. Με τη νίκη της η Βοσνία έφτασε τους 14 βαθμούς και πλέον έχει έναν παραπάνω από την Ελλάδα που έμεινε στους 13 και έπεσε στην τρίτη θέση του ομίλου.

Στα δύο τελευταία παιχνίδια θα ξεκαθαρίσουν όλα, με τη Βοσνία να υποδέχεται το Βέλγιο και να αντιμετωπίζει εκτός την Εσθονία. Σε περίπτωση που πάρουν δύο νίκες θα πάρουν τη δεύτερη θέση και την πρόκριση, ενώ η Ελλάδα περιμένει τουλάχιστον μία γκέλα και ελπίζει σε δύο δικές της νίκες με Κύπρο και Γιβραλτάρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK