Εξάρα το Βέλγιο, "λύγισε" μετά από γκάφα η Κύπρος

Πάρτι έκανε το Βέλγιο στην έδρα του Γιβραλτάρ επικρατώντας με 6-0 με σόου του Κριστιάν Μπεντέκε. Η Κύπρος αν και πάλεψε για 70' λεπτά στη Βοσνία, τελικά μια γκάφα της άμυνας την "λύγισε".

Εξάρα το Βέλγιο, "λύγισε" μετά από γκάφα η Κύπρος

Ένα εύκολο βράδυ πέρασε στο Γιβραλτάρ το φαβορί του ομίλου της Εθνικής, Βέλγιο. Οι αστέρες του Βελγίου άνοιξαν το σκορ μόλις στο.. 6ο δευτερόλεπτο με τον Κριστιάν Μπεντέκε να κάνει ρεκόρ! Δεν σταμάτησαν όμως εκεί αφού πέτυχαν άλλα πέντε γκολ (χατ-τρικ ο Μπεντέκε) για το τελικό 6-0.

Το Βέλγιο παρέμεινε στην πρώτη θέση μετά και την τρίτη αγωνιστική έχοντας το απόλυτο και με συνολικά τέρματα 13-0!

Η Εθνική μας περίμενε τα... ευχάριστα νέα κι από την Βοσνία, όμως δεν ήρθαν. Η Κύπρος αν και κρατούσε το 0-0 για 70' λεπτά τελικά λύγισε και δεν έκοψε βαθμούς από τους απειλητικούς Βόσνιους. Το 1-0 ήρθε μετά από τραγικό λάθος του Αλεξάνδρου στην άμυνα.

Νομίζοντας πως δεν είχε δεύτερο παίκτη πίσω του γύρισε πάνω στον Πιάνιτς. Αυτός έδωσε αμέσως στον Τζέκο, που με πλασέ από τη μεγάλη περιοχή έγραψε το 1-0 για τους Βόσνιους. Λίγα λεπτά αργότερα έγινε και το 2-0 από τον ίδιο παίκτη και η τελετή έλαβε τέλος.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 8ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ:

1. Βέλγιο 9 (13-0)

2. Ελλάδα 9 (8-1)

3. Βοσνία 6 (6-4)

4. Εσθονία 3 (4-7)

5. Κύπρος 0 (0-6)

6. Γιβραλτάρ 0 (114)

Μηχανή του Χρόνου ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Γιατί εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς οι Ευρωπαίοι πριν από 14.500 χρόνια;

Νέα επιστημονική μελέτη σε σκελετούς ηλικίας 35 χιλ. ετών, δείχνει ότι υπήρξε απότομη κλιματική αλλαγή, που ήταν υπεύθυνη για την εξαφάνιση 14.500 Ευρωπαίων και την επανακατοίκηση της ηπείρου πρώτα στον νότο (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ